Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, November 28, 2010

SAYA KAGUM DENGAN DIA!!

Sebut nama dia mesti kalian semua kenal..Dia popular kat Youtube dan Facebook dengan ceramah-ceramah dan soal jawab agama yang banyak merungkai persoalan kita tentang masalah agama masakini..Kagum dengan peribadi beliau yang tawadhuk dan santai je..Ternyata beliau mempunyai ilmu yang luas dalam agama..

Siapa tak kenal Ustaz Azhar Idrus kan?Ustaz yang selalu berjubah putih dan berketayap tu..Korang akan bertambah kagum dengan beliau kalau korang tengok hasil fotografi beliau..Otai fotografi tau Ustaz Azhar ni..Mesti ada yang dah familiar dengan DigitalMukmin kan?Kalau belum boleh la jenguk ye..hehe

Ku dah agak lama join forum fotografi beliau, cuma belum pernah join lagi beliau shooting..Selalu juga beliau turun ke Kuantan utk shoot sunrise kat Teluk Cempedak..Tapi masa tak mengizinkan utk turut serta..

Kalau nak tengok hasil sentuhan beliau dengan gajet2 canggih beliau..Klik je kat gambar bawah ni ye..



Ku pasti korang akan kagum tengok gambar-gambar yang beliau hasilkan..Ku taknak la letak sini..Senang kalau pegi jenguk sendiri dan hayati..Kebanyakan gambar2 dia diambil di sekitar Terengganu sebab dia orang Ganu..Fotografi ni banyak mendekatkan diri kita dengan Allah..Bilamana kita mengagumi indah dan cantiknya kejadian Allah..

Jemput jenguk!..=)

11 comments:

nazirulhazwan~ said...

beliau mmg hebat, kamera beliau punye lens mmg panjang o0o,hehe

Kalamhati said...

>>naz:
ha'ah yg cem belalai gajah tu kan..hehe

Miss Yaty said...

Ok..nak pi terjah sat...:)

sarah-najwan said...

natilah..nk gi terjah jugak..

akak kalu tgk utiub..ustaz dari tganu tu..lupak lak nama dia..

lucu sgt dia bg ceramah..mmg ketawa dalam ilmulah..hhahaa..

cara dia menariklah..

rieyana ynn said...

memang best...tak jemu baca apa yg dia taip...

alinac lover said...

tiba2 kagum jugaaa

Citarasa Rinduan said...

eelobor suka...kamu pun suka..apatah lagi ayu....
suka2x.....ustaz memang hebat

bard bahtiar said...

dh tgok photo shoot dia..mmng superb!

eelobor said...

Ustaz Azhar tak sihat dan baru keluar wad hari jumaat. Program kuliah maghrib ustaz azhar di masjid ar-ridwan terpaksa di ganti dengan ustaz lain. ramai betul jemaah semalam yang hadir nak mendengar kuliah di sampaikan secara "live" oleh ustaz azhar. namun tak de rezeki. mungkin di lain kali

Kalamhati said...

>>Yaty:
terjah jgn tak terjah..hehe

>>ummi sarah-najwan:
betul tu kak..ketawa dalam ilmu..hehe term tg best ni..terror akak!hihi

>>rieyana:
dia byk ilmu kan..huhu kagum sangat

>>Sis Ayu:
kita serupaaaa...hehe

>>bard:
mantop kan hasil tembakan ustaz..=)

>>eelobor:
ye ke?huhu semoga ustaz kembali sihat seperti biasa dan dpt berdakwah..tq sbb inform..kakchik tak masuk forum dia

Solihin Zubir said...

seorang ustaz yg sempoi..
suka tgok ceramah dia kt youtube..
mmg lawak..