Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, October 18, 2010

Nak tahu tahap ketagihan anda blogging?

Lepas baca entry Kuman @ Miscelllaneous Kejadian Setiap Hari  tentang "How Addicted to Blogging Are You"..terus ku pegi ke laman tersebut..Nak juga tahu se'ketagih' mana diriku dengan blogging ni..


Nilah ropa gerangan website tu..nak masuk klik je sini



Dan result yang ku dapat adalah..jeng jeng jeng!!...




77%..idak ler addicted ngat kan kan..hehe boleh la..time meroyan ngadap laptop pun ada..
time kemalasan dan keletihan melanda buat derk je ngan blog..hehee
tapi setiap hari mesti gak jenguk..rindu nak baca entry kawan2...=)


Thanks Bro Kuman sebab panjangkan info ni kepada semua..memang interesting..haa apalagiiii..anda cubalah..kita tengok siapa yang kena!!hehehe


12 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wah..dengan bangganya nak terjah juga lah... tq....

Kalamhati said...

hehe..sila2 sis!

nak tgk gak pe result sis..hik

NOTHING TO DISPLAY said...

hahaha...1st dpt 71% tp rs cm lg power thp ketagihan ak..so 2nd result dptla 94%..muahahha

eelobor said...

hihihi, nak kata addict sgt tak kut, tp mesti gak nak kena bukak blog dalam masa sehari. tapi jika pegi bercuti & tmpt tu takde internet, x kesah sgt pun sebenarnya

K.Nor said...

hihiii dh try 42% jer
ok la tu kan.. tak addicted sgt :)

Kyuubi said...

aku dah terjah. haha 83% ok lgi.. hihi

d 4 dahlia said...

bleh pcaye eh..sy ni xaddicted sgt tp dapat smpai 89%..waddehell..hahaha..

Kalamhati said...

>>>Nothing To Display: heheh power tu..mmg addicted sesungguhnya yg 2nd tu..


>>>eelobor: hehe betul tu..balik keje je mesti nk terjah laptop dulu..tp bila pi memana tadak internet ok je...


>>>K.Nor: hehe average la k.nor..sedang2 saja..kak nor addicted kat dapor!hik


>>>Kyuubi: waah memang tak bleh hidup tanpa online ni..=p

>>>Dahlia: dahlia pun sama..tanpa internet siapa la akuuuu..hik guwau je

Kalamhati said...

>>>Nothing To Display: heheh power tu..mmg addicted sesungguhnya yg 2nd tu..


>>>eelobor: hehe betul tu..balik keje je mesti nk terjah laptop dulu..tp bila pi memana tadak internet ok je...


>>>K.Nor: hehe average la k.nor..sedang2 saja..kak nor addicted kat dapor!hik


>>>Kyuubi: waah memang tak bleh hidup tanpa online ni..=p

>>>Dahlia: dahlia pun sama..tanpa internet siapa la akuuuu..hik guwau je

Nur Azila Ismail said...

zila lak 57 % hehe . masih terkawal

Kuman Chaos said...

aha.. nampaknya dah spreading dah QUIZ tu.. best best.. so reramai la pakat try eheheh

kuman "ketagihan blog?.." Entry

Kalamhati said...

>>>Zila: zila tengah tahan diri tu..hehe pentingkan yg lebih penting dulu tau..SPM just around de corner..pasni nak 100% addicted pun takpe...hehe


>>>Kuman: hehe jasa kuman gak ni..sampaikan info ttg quiz yg interesting ni...=)