Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, October 19, 2010

Dah 200!

Alhamdulillah..follower blog Kalamhati ni berjaya mencecah angka 200..Thanks to nuf4u@Orang Kampungku kerana jadi follower ke 200!=)



nuf4u ni sangat rajin berkunjung ke blog2..everytime ku terjah blog ke blog..mesti jumpa nama dia..Memberi support kepada teman2 blogger lain..Jasamu dikenang!



Nilah rupa blog Orang Kampungku..jenguk-jenguk lah ye untuk bagi support sesama kita..
Banyak info berguna yang selalu dikongsikan oleh Orang Kampungku kat blog beliau..
Cakap banyak tak guna..terjah je ye..=B


7 comments:

sarah-najwan said...

tahniah..hepi2 blogging..

Kalamhati said...

tq!sama2 la kita ye..=)

DKosongLapan said...

tahniahhh...ghamei peminat cik kalamhati

Kalamhati said...

>>>inchik D08: idak ler ramai mana lagi berbanding dgn inchik punya peminat..hehe awok ni baghu nak bertatih lagi ni..=)

cikgu isza said...

tahniah!
orang sini pun apa kurangnya..
rajin bertandang dan meninggalkan komen..
:)

Nur Azila Ismail said...

cayalah akak ! :)

Solihin Zubir said...

tahniah akak! moga makin bersemangat utk berblogging.. :D