Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, October 18, 2010

LAGI DOMAIN GIVEAWAY!...GIVEAWAY DOMAIN LAGI!



Halluuu..eh salam semua (sopan sket..hehe)

Ya Rabbi!(terkejut sungguh ni)...jenguk2 je blog ni>>Didozel..terus nampak entry dia pasal Domain Giveaway ni...waduh!pucuk dicita domain free mendatang!..Mana boleh lepas peluang begitu aje kan..

Anda teringin nak join gak?Alaa anda memang jeleskan diriku laa..Baru je diriku ini berangan nak menang GA Domain ni..Bayangkan kalau menang nanti..Blog ku ini bakal dinobatkan dan dimasyhurkan dengan nama :

www.kalamhati.com


Whaaawhee sedap banget nama tu (keperahsantanan plak..korang sabar je lah ye)..haha..Jadi wahai inchik Didozel..pilihlah daku jadi temanmu jadi pemilik domain itu..akan ku war-warkan ke serata alam mengenai ketulusan hatimu itu (kipas angin kuat ni..hehe)

Takpe la..ku baik hati..kalau korang pun nak menang gak..korang baca la betul2 je syarat2 dia...






Info Domain Giveaway :

Domain Giveaway ini ditaja oleh Master D. Domain yang anda menangi boleh anda gunakan untuk blog anda. Anda boleh kurangkan panjang url blog anda, misalnya bagi yang menggunakan blogspot.com. Contohnya blog anda adalah satriabajakhitam.blogspot.com dan kemudian anda boleh tukarkannya pada satriabajakhitam.com

Anda boleh pilih samaada mahukan extension .com, .net, .org, atau .biz

Tarikh tutup Domain Giveaway ini adalah pada 14 November 2010.

Bagaimana Hendak Join Domain Giveaway Ini?

1- Follow blog ini (Didozel Dot Com).

2- Copy dan paste banner Domain Giveaway ini ke sidebar blog anda.

3- Buat satu entri mengenai Domain Giveaway ini menurut kreativiti anda.

*Jangan lupa link kan entri anda itu ke entri ini balik ya.
*Jangan lupa nyatakan domain yang anda kehendaki. Misalnya satriabajakhitam.com

4- Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger/kawan anda untuk join Domain Giveaway ini.

5- Emailkan url entri anda ke email Alessandrorahman@ymail.com dan bukan di ruangan komen. Ini kerana ruangan komen ada sedikit masalah. Kadang-kadang form intense comment yang muncul dan kadang-kadang comment default yang muncul.

12 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam malam isnin sayang..

wah...domain... i like...
nak join gak, tapi kepala agak tepu....dah tak boleh nak pikir...


apapun, kak doakan kamu berjaya.....amin.......

i like u url.......hope menang..amin

Kalamhati said...

Salam my dear sis!

takpe nnt dah free sis join tau..lama lagi closing date tu

insyaAllah..amin..berkat doa sis..=)

alinac lover said...

encik alesandro ni mmg baik hati.kerap tlg yong dlm berblogging ni aww~

gud luck sis~

Kyuubi said...

banyak pula domain GA skrg ni ye. apasal ekk? Kalau join semua tiba2 menang semua macamana? haha

SYaMiLa said...

salam..

gud luck yea...

welcome to my new home ... http://syamilamohd.com

Kalamhati said...

yong: ha'ah akak tgk dah byk kali dia wat..yong tak dapat la ek..hehe takpe yong bg chance kat akak lak..=B


>>>Kyuubi: menang byk takpe..bleh sedekah kt org lain..hahaha akak sudi terima!hik


>>>Syamila: tq!..haa awak pun dah berdomain baru ye..=)

paan said...

hohoho . nak cuba join gak la.. walaupun dah ada sampai 3 domain.. nak tambah domain lagi.hehe :)


insyaallah , ada rezeki nak wat contest juga di blog.

Entri terbaru ->Tutorial Submit Blog / Web ke Google

Notami said...

notami dah tau pasal contest domain ni tp x join pon..haha

gayah said...

semoga berjaya akak...
gayah doakan :)

Alessandro said...

Terima kasih kerana join. Jangan lupa nantikan keputusannya ya.

p/s-sori lambat sikit check, busy memanjang..he..he..

Nasir Bravo said...

wah mcm best ja nie!!!!!!
Fakta bukannya Auta

man yusoef said...

wah menarik dan tertarik..tapi baru buat blog, so rasa nak explore dulu ape yg ada pada blogspot ni...so next time buatlah contest lagi...hahahha..anyway dah follow blog, salam perkenalan