Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, October 27, 2010

Mengidam..

Hahaha macam orang pregnant lak ngidam..tapi serius!ku ngah ngidam nak makan makanan favourite ku nih..Tapi sekarang kena pantang makan kacang takut tinggal parut lak chicken pox ku nih..haruu nanti..

Ku ngidam nak makan ni haa...


(credit utk: Alligatorausaurus)

Waduh..kecur air liur..korang tak terliur ke? (hahaha meracun lak)..ampun!

Permisi ya..ngee

13 comments:

Bidadari said...

ya Allah..sedapnya!!! =)

ismi jannati said...

Apam mini!! =)

cedapnyeeee....

Kalamhati said...

>>Bidadari: hehe tau takper..kena cari ni


>>ismi jannati: memang cedaaap..dulu masa kt u kitorang suka panggil apam pulang hehe tukar nama apam balik..=B

K.Nor said...

kalau kena cikenpox jgn kena air hujan.. tu org tua2 kata boleh tinggalkan parut ya wan :)

Kalamhati said...

>>K.Nor: tima kasih ingatkan saya..tu la risau..sekarang musim ujan..

k.nor jambu batu boleh makan tak?

K.Nor said...

kalau rasa miang, cuba cari daun semambu atau org india panggil daun neem. amik daun dan ramas2 dlm air dan mandi. gosok2 sket air tu kat badan. pastu time tidur boleh alaskan daun2 tu atas tilam.. insyaallah tak miang badan tu

jambu batu k.nor tak pasti la wan :)

cikgu isza said...

mengidam jangan sampai kempunan tau..
;D

Kalamhati said...

>>K.Nor: ptg td pun ada kawan saya suruh cari daun semambu tu..insyaAllah saya cuba cari..tq k.nor!


>>Isza: huhu bahaya tu kalu kempunan..kena pi cari gak pas ok nanti..hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kesiannya...

bila kena demamnya.

semoga cepat sembuh ya

Kalamhati said...

>>Kak Ayu: dah 3 hari dah..tp campak tu takde la byk sangat..kat badan je banyak sket..kt muka ada 2 3 biji je..mujur gak

tq sis!

nuriz said...

lama tak makan ni hehe jumpa kat sini rasa lapo plak tgh mlm ni huhu

Kalamhati said...

>>Nuriz: haa haa tak dapek den nak nolong ..kihkihkih
sok nampaknya ramai la yg cari apam balik ni..ngee

alinac lover said...

makan bru masak tu..peh! terangkat~ hehe