Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, October 3, 2010

Domain FREE untuk dimenangi!


Wahhh!!! Dahlia dan iHosterz bergabung tenaga menyediakanGiveaway Special: Domain Percuma untuk blogger. Memang menarik! Semestinya saya turut serta, siapa takmau barang FREE beb!

Nama Domain pilihan saya ialah : kalamhati.com

Saya pilih kalamhati.com kerana dah sebati dah dengan saya sejak azali dan takde sesiapa

pun yang pakai domain ni kat dunia ni..percayaalah!

Dahlia dan iHosterz patut menaja domain tersebut untuk saya kerana

setiap malam saya termimpi2 nak ada domain sendiri..azamnya tahun depan

nak langgan ngan iHosterz..tetiba Cik Dahlia kita ngan iHosterz berbaik hati lak

nak menaja..Kecil tapak tangan blog kerdil saya ni saya tadahkan..

Terharu sangat laa kalau saya dapat..huhu



2 comments:

DaHLia said...

thanks sbb sudi join..
No Penyertaan kamu : P01

Kalamhati said...

tq sis!..=)