Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, October 3, 2010

TopsyTurvyMum First Lucky Draw!!Moh join cepat!..




!!Ini adalah sticky post..Sila scroll ke bawah untuk lihat Entry terkini!!






Sapo taknak beb!freee..hehe mana tau la muka ku muka bertuah..ehek

Hadiahnye???

Ni diaa..jeng jenggg





16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.



Lumayan nih!Ya Ampun!Murahnya hati TTM..mekaseeeyyy!


Moh ler kita join beramai-ramai..
Mungkin set Corelle tu milik anda..
Atau memang dah tersurat di Luh Mahfuz
MILIK SAYA!!
Hehe insyaAllah..

Saya copy dan pastekan entry beliau seperti di bawah ni



Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.



7 comments:

tika said...

akak..sy tag akak utk contest sape nak hadiah free...nnt tgk kt entry
http://nometonoyou.blogspot.com/2010/09/sape-nak-hadiah-free.html

Kalamhati said...

tq tika!..akak jenguk skang!hehe

Gayahspears said...

salam knai akak...wah :) menarik contest nih~ Gdluck akak :)akka jemputlah join contest Gayah ya..hihi

Kalamhati said...

salam kenal gayah..insyaAllah gayah!akak join..=)

ismi jannati said...

comel2 cawannya =)

faniafnan.blogspot.com

Kalamhati said...

hehe jannati bleh join..ada masa lg..

nas said...

wahh..bestnyer kontest nie...leh dpt pinggan mangkuk...huhu2....menarik :0
tp xde mase kot..esok kne struggle..huhu :(