Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, October 26, 2010

Chicken Pox ke Chicken Chop?



Uwaa baru balik dari klinik..Ada bintik2 merah kat badan..Risau takut denggi je sebab sekarang musim denggi..Doktor check dia suspect chicken pox sebab kalau denggi lain..Dia pelik sebab biasanya kalau dah pernah kena chicken pox ni, takkan kena lagi..

Ku dah kena chicken pox ni masa Darjah 3 kecik2 dulu..So doktor bagi MC 2 hari dulu untuk tengok perkembangan cemana..Kalau melarat dia suruh datang sambung MC..untuk setakakt ni dia kata dia akan treat sakit ku ni as chicken pox la..

Huhu makanya terbanglah RM80 untuk ubat..Sakit ni kafarah dosa dari Allah kan..Maybe ada dosa yang ku buat dan Allah nak bersihkan terus..Bosannya duduk umah sorang-sorang..Kerja kat sekolah menimbun..Bila la dapat siapkan..Next week dah start exam..Huhu

Doakan semoga ku cepat sembuh...=)


9 comments:

alinac lover said...

la kak~ demam campak ka

Kalamhati said...

ha'ah yong..tp cem tak byk sgt..hope tak melarat..huhu

axelida said...

semoga cepat semboh

Nur Azila Ismail said...

smoga cepat sembuh kak :)

Kalamhati said...

>>exelida: insyaAllah..thanks!=)


>>Ziela: tq ziela..doakan ye..=)

DKosongLapan said...

DIA sughuh rehat le tu cik kalamhati...... takpe...bagi sihat dulu....

Kalamhati said...

>>D08: huhu waktu bz ni la dpt rehat..selalu cemtu kan..takpe la dugaan ni..kena terima

eelobor said...

emm..dah kena gak dulu masa kecik. pernah gak tnya doktor, dia ckp ada kemungkinan boleh kena lg sekali

Kalamhati said...

>>eelobor: huhu ni la contoh kes dua kali nih..huk