Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, October 29, 2010

BANYAKNYEE KERETA BARU KAT PARKING..

Hehe bukan nak citer pasal kereta sebenarnya..itu kiasan je..kereta tu untuk blog..Hari ni agak lewat jugalah ku mulakan blogwalking..sebab banyak urusan yang perlu kusettlekan..maklumlah esok dah hari Sabtu..

Ok balik pada cerita, masa ku BW tadi..Rasa macam pelik je..Pe yang pelik?Macam la tak biasa BW..huhu bukan tak biasa yang tu..ni kejadian pelik ni..Selalunyakan, ku BW ke blog2 yang memang ku kenal dan biasa ku masuk atau follow..dan yang datang ke blog ku pun macam ku dah hafal nama2nya..bila tengok kepada nama kt shoutbox, macam byk nama yg ku familiar..tapi bila ku masuk je ke blog tuan rumah..eh!apsal rumah dia dah lain..dah tukar layout agaknya..aik naper muka dia dah lain???Pelik!!

Hah!memang la lain..sebab bukan orang yang sama..nama je sama!Haaaa ku dah tau jawapannya..Ni mesti penangan promosi parking percuma oleh Inchik Ben ni..Yang bawak dorang merantau sampai ke rumah ku..Kuat betul tarikan magnetnya..hehe

Kalau nak tahu, hampir 30 blog yang ku BW tadi adalah bloggers baru yang mempunyai follower kurang dari 20..teringat masa mula2 ku blogging dulu..cemtu la..aku juga seperti ituuuu

Tengok ada yang memang berbakat menulis blog..umur muda2 tapi ayat kira power..Bagus tu..ku pun tak sehebat tu nak garap idea..memang tabik!teruskan usaha..Ramai otai yang akan buka parking utk korang dan saya (consider baru lagi nih..hehe)..Jadi kena alert ye..

CIK MAT GEBU@DTS merupakan referrering site yang paling banyak meyumbang trafik ke blog ku...Bayangkan apa perasaannya bila orang yang dah kukuh bertapak..dengan ikhlas hati hulur bantuan kepada kita..Senaraikan blog mentah kita dalam bloglist beliau..Bersyukur yang amat sangat..Sebab tu rezeki dia murah..Sebab sentiasa didoakan kerana kebaikannya..Hanya Allah yg dapat balas semua kebaikan..

Kawan-kawan blogger yang dah mula rapat dan kenal diriku pun banyak membantu..Betul kata bloggers otai, jika kita ikhlas..jadi diri kita..tidak sembunyikan identiti diri..lama2 orang akan percaya kat kita kan..Tak perlu jadi orang lain utk cari kawan..Be ourselves..=)

InsyaAllah..kita sama2 support each other..Kalau otai2 pun tak kedekut dan sombong utk bantu kita.. sesama kita yang baru nak bertatih ni lagi la kan..Apa yang penting??...KERJAAASAMA!ngee

Selamat blogging..

5 comments:

alinac lover said...

yeah..support each other!

eelobor said...

tu la, saya pun masih mencari2 utk bertapak

Kalamhati said...

>>Yong: yeehaa!ekeke gedik lak i

>>eelobor: demo makin kukuh dah..hehe insyaAllah kak chik doa eelobor makin mantops pahni

DKosongLapan said...

setuju dengan mike cik kalamhati...... sapot sesame kite.... baghu la semue meghase.......

Kalamhati said...

>>D08: baru teghase nikmat dan indahnye hidup ni..nikmat yang ada dikongsi bersame2..=)