Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, October 29, 2010

GENG BANTERAS GENG GEDIK?



Errkk!!tezekut den nengok pesbuk tadi..Awat tetibe namo den ado dalam sonarai lak..sapo punyo koje nih..haa siasat punya siasat..yang masukkan den tak lain tak bukan adolah anok didik den sondiri..anok didik den yang goligo nih kek skolah..memang antaro top 20 la kironyo..

Ikh bebudok skang ni ebdans sungguh..den banggo tapi risau pun ado gak haa..Yolah..pengaruh pesbuk nih kalau tak disalurkan pada ikut saluran yang botul punoh ranoh jadiknyo..Anok didik den ni kek skolah memang sofan de santun la..budok baik..akhlak pun comei..Tapi awatnyo laaa bilo kek pesbuk ekau pi tayang rambut..posing maut lak..status lak asik publish quizzes pasal cintan cintun jo..Ish belum layak lagi..kochik lagi..Dan yang paling den tokojut..siap kt relationship tu dia buek 'in relation with samdol(bukan namo sebonar)'..Si samdol tu anok didik den gak..Ishhh tak sangko botul..huhu

Berbalik semulo ke pangkal jalan geng gediks tadi.. den keno siasat nih..Apa misi dan visi geng banteras ni..Apo modus operandi nyo..nak tangkap geng gediks tu sumbat lem lokap ko apo..ko nak tocer je dorang kek assembly..den raso den dapat agak sapo geng gediks ni..hehe bilo den sihat sok..den akan siasat kek skolah..

Mintok maap la (eh cem klate la plak) den cakap nogori..sekali sekalo..oghang nogori jangan marah yo kalau broken..den lamo dah tak cakap nogori..teringin..

Sekian..den nak kombali ko pangkal jalan dah ni..

5 comments:

DKosongLapan said...

kalo camni gaye entri ni....dah tau le besok final bola ni sokong sape....mesti sokong kelate niiii ...kan cik kalamhati...kekekke

♥♥syahadah♥♥ said...

dah lamo tak cakap nogori..samolah !! esok boleh monang tak waghis kito ni??

Kalamhati said...

>>D08: kihkihkih mana bloeh berpaling tadah..nnt kena buang negeri..

saja nak menyemarakkan suasana..hehe kita mesti ada semangat kesukanan..janji jaga tatasusila dan manner..=)


>>syahadah: hehe waghis kito yang mano?hik

rossoneri said...

jap jap, pening sat baca.. hahahah..
macam2 je group kat fb tuh

Kalamhati said...

>>rossoneri: kihkihkih..ni group yg student akak buat ..hehe