Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, October 5, 2010

Alasan tak datang sekolah?



Agak2 sapa la yang berkesudian taip keyword pasal ni lem blog ku ek?..student ke memang researcher yg sedang wat kajian pasal itu ponteng sekolah..hehe kalau betul tak pe la..

Kalau adik2 student yg sedang mencari alasan ni..hehe memang nayaaa..
Berniat nak ponteng  sekolah ke pe..Huik jangan dibuat ye adik-adikku di luar sana..Nanti cikgu rotan baru taw!..=D


5 comments:

DKosongLapan said...

agaknye die nak tengok kot..kot mike ade buat entri alasan2 tak datang sekolah kot.....

Marilah Melancong

Kalamhati said...

hehe ye kot..bleh jadi panduan di masa akan dtg kot.haha

cikgu isza said...

setakat alasan.. macam2 yang boleh diberi..

Kalamhati said...

tu la..dah biasa dah kan ngan alasan dorang kan..huhu

velasrizal said...

yang ini pn diorg nk google..pelik kan..

Rezeki Dari Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri !