Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, October 5, 2010

Heloo..helooo..tak dengar pun!

Al-kisahnya satu cerita..dahulu kalaa..di kala ku masih cun remaja tang tang..

Makcik ku ini baru saja sampai ke rumah ku..dia tinggal di kawasan felda kt Jengka..Dipendekkan cerita..
Anak beliau ini menelefon ke rumah ku nak bercakap dgn mak nya..

Lalu ku panggil dia..tapi mati2 dia taknak sebab dia tak biasa cakap telefon dia kata..memang umah dia takde telefon..kalau nak call sapa2 kena kuar ke bandar Pusat Jengka..

Setelah dipaksa maka dia pun nak gak jugak cakap..maka dia pun pegi la ke meja telefon tu..dia duk heloo heloo je..ku tak pasan lagi memula..then dia tanya "tak dgr suara apa2 pun"..Lalu ku pun menoleh dan tanpa segan silu lagi ku gelak sampai terduduk..

Sebaaaaaaaaaab


Diaaaa



Bukan angkat  ni haaa>>>>>>
(ehsan inchik Google)


Tapi dia angkaaaat












Ini haaaaaaa>>>>>>>>>>>>>>

(ehsan inchik Google gak)



Hahaha mana nak dengor nyeee...kebetulan lak ironing board ada kt sebelah meja telefon!..Hahadeh la..sampai sekarang bila sebut balik citer ni..memang satu family akan gelak..huhu sian arwah makcik ku itu..terketar2 dia nak cakap telefon..sebab tak biasa cakap..baru je nak cuba cakap dah tersalah angkat lak..nasib seterika tak panas time tu!huhu

5 comments:

DKosongLapan said...

kekekek...nyaris nak jadi kes naya niii....kalo le seterika tu on.....mau berbekas le muke makcik mike tuuuu

Kalamhati said...

ekekeke tu la pasal..kejadian sungguh

ProfHariz said...

wakakakka nasib baik seterika x panas? kalau x...

New Entry ProfHariz
Berkahwin USia Muda

Kalamhati said...

ehehehe..nayaa

+dieabella+ said...

kalau panas..bertanda la muke tuh..hahaha