Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, October 13, 2015

Lari!

Tajuk nak sensasi tak boleh blah! Haha. Sambil-sambil sapu habuk yang dah tebal sepuluh inci ni, kita tepek la gambar aktibiti terkini KH buat sampai nak hapdet blog pun nggak nyempatin (mcm busy sangat ngee)

Kejadian berlari berkejaran ni berlaku kat UIAM Kuantan sempena IKOD 2015. Ngesot jugak la diriku nak habiskan 10km! Hihuuu seronok jugak la tho tak dapat Top 20. Test stamina before join Penang Run November nnt. 





Sekian.. Lepas ni tahun depan pulak la update nampak gayanya!kiki

7 comments:

eelobor said...

saya nie bila la pulak nak start acara belari-lari anak. perut dah semakin membesar ke depan. dah la gigi ronggak botak pulak tuh. haishhh.... hahahaha

Kalamhati said...

Aloh jange oyak gitu..huhu buleh dh ajak abam muaz ngan adik lari sekali terr

aizamia3 said...

Seronok dapat join aktiviti macam ni tapi alahai.. jerebu yang ada buat jadi tak best.. :(

Area QQ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kathy Cristy said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)