Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, October 21, 2012

KELANTAN JUARA PIALA MALAYSIA 2012..TAHNIAH!!

Baru je reda debaran..fuuhhh tengok bola ni memang buat jantung laju je berdegup..huhuu

Apapun, tahniah buat kedua-dua pasukan. Baik Kelate atau ATM, kedua-duanya mempamerkan corak permainan yang cemerlang.

ATM bukan kalah mudah. Mereka berjuang mati-matian malam ni utk memastikan Piala Malaysia digenggaman namun, kejayaan tetap jadi milik Kelantan.

Sebagai anak jati Kelantan, of course la KH gumbira dan bersyukur sbb team TWR tanah tumpahku berjaya..hehe semangat BUDU tetap membara!!

Esok oghe Klate cuti sakan la ek..hehe sedak-sedak!


Kelantan 3 - ATM 2

Allahu Akbar!! (penuh semangat ni)

10 comments:

Noraim said...

gomo kelate gomo kak! hihi.

nik ros said...

yeay..menang

ieda said...

akhirnya kelantan menang ! yes !!! ;))

ieda said...

ps : salam wan
ustaz tuu nak gain weight ?
sbb kalau nak gain weight , dia kena shake dulu baru ambil normal meal .. sejam selepas shake .. & bukan sampai 3x sehari wan .. its only 2 times a day ..
hurmmm ;) dia dah jadi ahli ??
kalau belum minta dia daftar dgn ieda , than I will help him ..
kalau dia nak gemukkan badan dan sihat dia x leh malu ;))

its same situation ngan my SIL .. dia nak gain weight , alhamdulillah dan hampir 4 bulan dia ambil herbalife dah gain dari 49 ke 52 skrg nie ;))

♥ Cmª shIemª ♥ said...

tahniah kelantan!! :)

Eyeme said...

aiii,,jengah je? xnk komen pape ker?hew2...

blik klate ke raya ni cik t?

Iffah Afeefah said...

yesss menang

heee

maaf lmbat bw

gadisBunga™ said...

hihi. saya menjerit sorang2 tengok bola depan tv. takpelah atm kalah..sama2 hebat jugak kan?

Rozuan Ismail said...

tahniah buat kelantan!! memag layak jadi juara

Manan Qayyim said...

gomo klate gomo

My recent post : #8 Idea Menulis Blog