Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, July 3, 2012

AL-FATIHAH BUAT BLOGGER LIEYNANILAZ

Terkedu bila tengok status fb Ben Ashaari tadi.. Hmm bila tiba ajalnya, baik tua, muda mahupun bayi pasti tetap tiba.

KH ingat lagi dengan blogger Lieynanilaz ni sebab dia rajin jugak komen kat blog KH. Familiar sangat dengan doodle girl in pink kat profile pic dia.

Post terakhir arwah sebelum meninggalkan dunia blog untuk selama-lamanya. Hmm dia dah sakit



Sesungguhnya setiap yang hidup pasti akan merasai mati. Mati itu pasti. Akan tiba jua giliran kita.. Semoga pengakhiran kita juga husnul khatimah..insyaAllah

Al-fatihah..


11 comments:

Kira Kekuri said...

innalillah wainnailaihi rojiunn..
al-fatihah.
sedihnya..semoga arwah di tempatkan d kalangan orang yang baik-baik :(

atuk said...

Assalamualaikum KH

Al Fatihah

teratai said...

Terkejut juga ..

Alfatihah..

Semoga rohnya ditempatkan di kalangan org2 beriman...amin

dyabunga said...

Alfatihah..

Semoga rohnya ditempatkan di kalangan org2 beriman...amin

kasihredha said...

Alfatihah
semoga tergolong dlm golongan org2 yg beriman

missina said...

innalillah,,semoga rohnya tenang di sana,,

S..U..D..@..I..S said...

Al Fatehah semoga rohnya dicucuri rahmatdan bersama para solehin

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cma dpt tau pun dari blog intan berlian..
alfatihah ;(

eelobor said...

Al-Fatihah.....

ieda said...

salam takziah buat keluarga arwah
memang sedih + terperanjat juga wan , huhu sbb ieda punn ada komen blog beliau ..
kini tinggal kenangan :(

msredcheesecake said...

Al Fatihah buat arwah.... Ada juga arwah berkunjung ke blog msred dulu... Memang ingat doodle pink arwah....