Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, March 26, 2012

Baru Sehari Dah Pening..huaaa

Dalam mood berkursus.. Lari sekejap dari berperang dengan bebudak..hehe berperang dengan komputer lak. Berpinau mato mokcik ni haa ngadap pc. Ni baru sehari..lagi 3 hari to go..mau juling mata nak mengkhatamkan diri menuntut ilmu mengedit video nih..huhu

Tapi seronok la gak sebab dapat belajar mengedit video guna siftware Adobe Premiere Pro..Bertambahlah sedikit ilmu. KH ni bab edit mengedit ni mmg fail sket..

Esok belajar cara nak masukkan audio lak..Khamis nanti kena present hasil dari pertapaan di Gua BTPN ni..heheuuu nebesss!


Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

azieazah said...

Bestnya kursus. Selain dapat ilmu, dapat kawan baru dan makan pun sedap! hehehehe I like.!

whitecappuccino said...

lamo benar doh ciknor tok gi kursus..dapat ilmu baru tu..boleh praktik!

Mat Gebu said...

Kalau cm pun boleh berpinau mata, daya ingatan agak kurang bab2 IT ni, bab bahan2 masakan je aku ok..huhu..

aimaniman said...

akak suka bab kursus tentang it nie, sbb minat, cuma biasa sekolah hantar cikgu lelaki yg memang ada l/blkg it.. x aci laa

ariana said...

oh..gi kursus ye...bagus ni..Slmt berkursus ye..dan bawa balik banyak ilmu:)

♥cmª shIemª♥ said...

kursus edit video ke kak kh.??
bestla dpt belajar sumething new..

selamat berkursus! :)

eelobor said...

pahtu bui kursus kor ambo pulok deh... cara2 nak mengedit tuh

Azhariah Zuber said...

lama dha tak kursus. rindu pula

Izan Ishak said...

bestnya kak belajar ilmu baru. good luck utk presentation khamis nnti ye!

MOH KEMBARA said...

Salam Cikgu,

Kolay Gelsin!

Noraim said...

sabar la sepanjang jd peserta kursus ke kak. hehe.

Noraim said...

sabar la sepanjang jd peserta kursus ke kak. hehe.

Ayen... said...

nanti bolehlaa ajar kwn plk cikgu yek,hehehe....

Nieza said...

wah menarik dpt tambah ilmu baru edit video tu ..saya lum pandai lagi nanti boleh belajar ngan akak la:)