Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, February 9, 2012

Sudah Jatuh Tapi Tak Ditimpa Tangga..

Malang sungguh diriku ini..Semalam keluar dari toilet sekolah. Bukan dalam toilet tapi kat luar dah.Lepas duk bercermin bagai before keluar toilet tu, dengan yakin je melangkah tapi..huhu diriku tergelincir kat depan pintu dan apalagi..tak sempat nk berpegang kat mana2.maka diriku tersungkur mencium lantai..huhuk..

Memula tak rasa sakit sangat pun..terasa lutut kanan pedih dan buku lali kiri sakit..tapi buat selamba je sbb tak sakit sgt..

Masuk kelas..turun tangga naik tangga sbb kelas banyak kat level 3..dah dekat nak balik baru makin rasa sakit dan buku lali mcm dah bengkak..

Dorang kat sekolah suruh gi urut cepat2 takut masuk angin..tp semalam tukang urut takde lak..

Pagi pegi klinik..doc balut kaki..huhu dia kata takyah urut kalau dah letak ubat yg dia bagi tu..then dia bagi mc dua hari..huhu bosannya duduk kat rumah je..

Lepas balut ni rasa kurang sakit..rasa macam ada orang duk urut je kaki ni..sebab bandage tu kot kan..

Nak solat paling seksa sbb takleh nak lipat kaki..So solat sambil duduk.tu pun bercucuran airmata tahan sakit..huhuuu

Doakan kakiku cepat baik k..huuu


Published with Blogger-droid v2.0.4

16 comments:

Bui Junaidi said...

ALAHAI..KESIAN..SEMOGA CEPAT BAIK YER..*__*

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

teruknyer kaki akak bengkak.akak...mmg doc tak bg urut.tp bila dah masuk angin tak urut lg lmbt baik kot?kot?huhu...sbb adik pernah peknen 5 bulan dan jatuh. urut sekali dan tak urut lagi pastu sbb doc tak bg. 2 mgu adik tak blh jln kak.dah masuk angin kot. hrp akak cpt sembuh,moga ubat tu blh baikkan bengkat tu eh.rest tau

KhaiZa said...

mcm teruk jer bunyinyer tu... risau plak.. tapi hopefully cepat sembuh ea
--
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
--
Daftar Sebagai Agen VCO Catalyst disini

Huda said...

kesiannya, semoga kaki cepat sembuh yea..

Syazwan Che Deraman said...

bahayo ko cikgu kalo angin masuk?

semoga cepat sembuh.

Izan Ishak said...

ya Allah kak... sakit tu bila kaki bengkak camtu. izan plak yg terasa sakitnya sampai sini...

jaga diri ye kak...moga cepat2 sembuh...

Aki said...

wahh, semoga akak cepat sembuh.. aki jeles akak dapat MC 2 ari..

Kak Sam said...

Semoga cepat sembuh dan tabahkan hati menghadapi dugaan yang diturunkan. InsyaAllah ada hikmah disebaliknya.

diana said...

semoga cepat sembuh..kesian nya...

Salwa said...

adush..teringat tyme I terseliuh kat matrikulasi lu. Balut seminggu lebih. Jangan urut sebarangan. Nanti bengkak. InsyaAllah ok je ngan ubat dr bagi tu. Semoga cepat sembuh ek. :)

♥cmª shIemª♥ said...

bengkak ke kak?? aduhhh.... mesti saket..
jaga diri leklok tau..

Zulfadly said...

get well soon kak! moga cepat sembuh kaki tu

Kalamhati said...

thanks semua atas doa kalian..=)

**Syazwan: kalu masuk angin..dio payoh nk baik..=)

**aki: huhu jgn jeles..baik sihat dr sakit aki..=)

Eyeme said...

uhh..camne leh jadi gitu?berangan koho comei ko?hihi..nk assisstant x?saya dah official mengannggur ni..haha

Kalamhati said...

>>Eyeme:
haha berangan jd model gitu..br nak wat catwalk dah tersembam..hahadui..takpe la..nnt mama u takde 'org gaji' lak..ahaks

nuriz said...

semoga cepat sembut ye KH..dalam bilik air memang la bahaya lagi2 kalau lantai licin pulak