Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, February 6, 2012

Rezeki Maulidur Rasul..

Alhamdulillah rezeki hari cuti..member yang duduk level bawah rumah KH call tak bg masak utk lunch tadi sbb dia nak hantar nasi ayam..

Huhu ingat gak dia kat diriku..banyak la gak dia bagi. Siap bleh makan sekali lagi untuk dinner.

Dia selalu jugak ajak KH turun makan kat rumah dia time suami dia takde. Tapi KH selalu mengelak sebab taknak susahkan dia.

Bila dia hantar ke rumah macam ni mmg tak boleh nak tolak la..Rezeki jangan ditolak ye tak..hehe alhamdulillah..Semoga bertambah murah rezeki dia..amin


Published with Blogger-droid v2.0.4

30 comments:

Huda said...

alhamdulillah, rezeki tuh...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

syukurlah dpt kwn baik hati..rezeki dpn mata lagi...bestnyer sis

akak..adik busy sgt skrg.maaf ye jarang dpt bls ziarah akak.miss u akak cayang

Ayuni said...

nmpk cedap...

Acik Erna said...

alhamdulillah rezeki..nasi ayam lagi tu..tentu sedap..

Izan Ishak said...

syukur alhamdulillah kak... sedap tu nasi ayam!

MaYa MustWany said...

allhamdullilah..baguslah..

kami pun duk kumpul 1 keluarga n wat bbq.hihi

ieda said...

waa selonoknyeeeeeeeeeee
nanti beb , jgn lupe calling2 ieda .. sure dtg ekkeke ;)

alhamdulillah rejeki nie ..

Syazwan Che Deraman said...

baru lepas makan nasi ayam sakni kak!

Rozuan Ismail said...

Alhamdulillah,rezeki mmg tak dijangka kan.

Kak Sam said...

Alhamdulillah rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari

teratai said...

rezeki yg diberikan Allah tu, alhamdulillah:)

whitecappuccino said...

Muroh rezeki orang yg memberi dan menerima tu..alhamdulillah..baru jah minggu lepas ciknor wat nasi ayam.

CekbOlat-bOlat said...

byknyee.. bak sikit !

che mid said...

Salam, esok pun jangan masak sebab akak nak hantar nasi.. nasik apa ya.. aaa... nasik bungkus!! ki ki

Eyeme said...

amboi..kemain yer..rumah koi xnk g aok yek..dadyy koi g ganu..

Woofer Storm said...

syukur ada yang prhtin ngan kita..

#sedap je rasa,,.masak pula untuk kita sis..ehheee

Aki said...

ehem.. kak wan dah buat aki lapar.. sile blanje aki skrg juga.. :p

Ayen... said...

alhamdulillah...untungnye diri.

Noraim said...

alhamdulillah, untung akak dpt nasi free. hehe.

eelobor said...

hehehe.... murah rezeki kakcik dan murah gak rezeki tukang yang memberi itu

H.J said...

makanan apa kat gambar no2 tu kak KH??

Kalamhati said...

>>Huda:
alhamdulillah..=)


>>LM:
syukur adik..aa kwn yg masih igt kat akak ni..
takpe..akak faham adik bz ngan family n urusan nk balik ke tanah air..=)

Kalamhati said...

>>Ayuni:
mmg cedap!hehe


>>Acik erna:
alhamdulillah..sedaaapp..=)

Kalamhati said...

>>Maya MustWany:
alhamdulillah..wah best kan dpt kumpul 1 family gitu!


>>ieda:
hehe bereh2..nnt kita gather2 kt umah saya..
kita makan nasi ngan budu..hihi

Kalamhati said...

>>Kak Teratai:
Alhamdulillah..=)

>>Ciknor:
Amin..alhamdulillah..=)

>>Cekbolat-bolat:
hihi dah abih laaa..=D!

Kalamhati said...

>>Che Mid:
ekekek bereh2..saya tungguuu

>>Eyeme:
hehe koi ada mesorat last week..igt nak balik gak..tp umah tak siap kemas.so koi tak jd balik..ur dad watpe kt ganu?

Kalamhati said...

>>Woofer Storm:
tu la..syukur + terharu
hehe buleh2..mai la umah..=)


>>Aki:
hihi aki nak suruh akak blanje..sila dtg ke kuantan skang..eheks

Kalamhati said...

>>Ayen:
Alhamdulillah..=)


>>Noraim:
alhamdulillah..rezeki oghe buje..hehe

Kalamhati said...

>>eelobor:
hehe alhamdulillah..
mmg tukang memberi tu pemurah sokmo..igt sokmo ko kakchik..=)


>>H.J:
sama jah tu HJ..nasi ayam jugok..lepas dibuka tutupnya..hehe

♥cmª shIemª♥ said...

alhamdulillah...rezeki..
tu ape nasi ayam ye?
:)