Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, January 14, 2012

Jamuan Perpisahan...


Baru balik dari projek ternak lemak di malam hari..hehe. Seperti biasa, kalau ada majlis perpisahan utk staf yang berpindah ke sekolah lain, Restoran New Horizon Garden jadi pilihan.

Sebenar ada 4 orang yang diraikan tetapi hanya dua org je yg dapat hadirkan diri iaitu Pn. Noor Baiduri  dan Pn Zuriati. Pn. Kavitha dan Pn Uthaya tak dapat hadir sebab mereka brtukar jauh. Sorang di Perak dan sorang di Selangor.

Alhamdulillah semua berjalan lancar..



Published with Blogger-droid v2.0.3

27 comments:

Rozuan Ismail said...

owh,sedih jadi cikgu.selalu bertukar sekolah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam kak..biasanya bila ada majlis perpisahan kita rasa dihargai kan ?sedih juga bila ada yg berpindah kan?

Kalamhati said...

huhu dah memang gitu kehendaknya wan.."Saya Yang Menurut Perintah"..huhu

Kalamhati said...

Salam adik..betul tu..mmg sedih sebab yang berpindah tu teman makan dan borak akak..huhu

Iffah Afeefah said...

lapa plak kak uwaaa

Kalamhati said...

alamak..dah abih la iffah..huhu

Woofer Storm said...

mcm best je ternak lemak ni sis..hehee

salam kenal..follow sini^^

Kalamhati said...

hehe mmg best..

salam kenal gak..tq!akak dah follow gak..=)

Hanis MY said...

Terliurnyola makey kat new horizon... Yummy!

azieazah said...

Biasanya bila cikgu pindah sekolah jer, penuhla meja anak murid bagi hadiah, kan?
Seronoknyaaa...

Kalamhati said...

hehe memey sedak sunggoh..
samo jah rasonyo nga new horizon di klate tu..
hok ni di kuantan

Kalamhati said...

ha'ah biasanya gitu la..siap depa nangih lagi kalu cikgu yg pindah tu cikgu kesayangan depa..huhu

Eliyana said...

best tengok makanan banyak atas meja...time Yana sekolah dulu, anak murid sll bg hadiah kat cikgu yg diorg syg, klu cikgu tu kena pindahlaa...klu kena tukar tp x dpt hadiah kira sapa pun tak suka laa cikgu tu, kesian...

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi said...

wah.. bestnye dapat ternak lemak.. bukan slalu kan.. hehe

IMANSHAH said...

terbaiklah lemak

lieynanilaz said...

sedap menu ternak lemak tuh!!...
setiap pertemua pasti ada perpisahan...insyaallah pasti akan bertemu dengankawan2 yg dah bertukar tuh...:)

Cik Sibuk said...

ternak lemak? hahahahahha...tersengih ai depan pc. hoho

saya paling suka farewell, sebab dapat makan best (dan free!). ish jahatnye ai..

Nur Hawa Mohd Zin said...

lama betul tak join jamuan-jamuan ni..hehe

Kalamhati said...

hehehe selalu lah jugak..ahak

ieda said...

sedapnyeeeeeeeeeeee
dah lama juga ieda x joint dinner macam nie
ahahha sesekali wannn .. layan jeee ;)

Kalamhati said...

memang terbaik..berlemak2..hehehe

Kalamhati said...

yup betul tu..yg bertukar dekat je tu senang je nk jumpa..=)

Kalamhati said...

ekekeke sengih sorang2 tuuu..
memang!masa ni la nak makan sepuasnya kan..hehe

Kalamhati said...

lepas ni mesti ada kan awe..dah bukak skolah ni..hehe

Kalamhati said...

betul ieda..sy memang makan puas2 sebab hari biasa sy kurangkn makan nasik..

cik hani said...

macammm sodapppp~

whitecappuccino said...

sedaknyo dio make!!