Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, January 31, 2012

BLOGLIST KALAMHATI 2012 DIBUKA..JOM JOIN!

Sticky post..Entry baru ada kat bawah..Mekasih!

Salam 'alaikum dan Salam Sejahtera...

Tadaaa.. Layout blog dah bertukar, tho pada asalnya bercadang nak tukar pada 1 Januari 2012 tapi hasrat tak tercapai sebab berada di luar kawasan pada waktu tu..huhu

 Walaupun lambat, KH teruskan jugak hasrat murni ni sebab rasa macam dah boring giler dah tengok warna hitam..hehe. Sempena tahun baru ni, nak cerahkan sedikit biji mata dengan warna2 kegemaran. KH kembali semula kepada warna asal blog KH iaitu biru.

Proses repair merepair layout blog KH ni still in progress. So abaikan apa2 yang tak sempurna tu ye..huhu

Kalau korang tengok kat sebelah kanan tu, dah takde dah bloglist nya. So, KH nak isi semula dengan list yang baru. KH bahagikan kepada 2 je iaitu KALAM ADAM dan KALAM HAWA. Siapa yang berminat just tinggalkan link kat komen ye.

Thanks atas kesudian korang!

47 comments:

gedek! said...

rebranding ni...

hehe

Kalamhati said...

>>uncle gedek:
huhu gitu la nampaknya..=)

Rozuan Ismail said...

PCB

http://kringg.blogspot.com/

Eri-chan said...

new year, new layout. thumbs up!

IMANSHAH said...

saya nak..tq

http://abgshah.com

Noraim said...

lawa blog akak :)

Cik tikah said...

nak! :)

http://banyaktehkereta.blogspot.com

tq

Eliyana said...

mau join skalik...

http://www.hime---diary.blogspot.com

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi said...

nak join gak...=)

http://www.jomkongsistory.com/

Razil Tahir said...

Nak join...!! XD

here's my link...
http://assignmentcscrazil.blogspot.com/

nice to meet you! XD

che mid said...

ikut gak.. http://www.che-mid.blogspot.com

eelobor said...

kalam adam jangan lupa deh.... huhuhu

Nur-nba said...

Salam.. Kak Wan, cantiknya blog akak.. Nampak segar je. Nur tak sempat nak menukar layout..

Jangan lupa masukkan blog Nur dalam list KALAM HAWA ye..

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Terima kasih.

ieda said...

salam beb
cantik dan kemas
sukeee
jgn lupe add ieda ;)

Kalamhati said...

tq semua..KH dah add korang!=)

hafizan retiotik said...

jgn lpe srtekan kenangan mengusik jiwa dalam list kalam hawa yer... http://hafizan2606.blogspot.com

atuk said...

Assalamualaikum KH

tumpang sikit ajer...

http://atuk-phd.blogspot.com/

whitecappuccino said...

mesti la nok!

http://whitecappuccinol.blogspot.com/

aimaniman said...

penjenamaan semula yg menggiurkan...kan ungu tu menawan.. akak nak masuk bloglist.....

gadisbiasa said...

http://cikruruahiru.blogspot.com/

ariana said...

Suka wajah baru ni..sejuk..
Jgn lupa kat akak..geng Kuantan blogger :)
http://arianasstorys.blogspot.com/

Kalamhati said...

thanks!dah add semua..=)

msredcheesecake said...

Deco rumah yg baru yea.... Like like...

Sudi ke masukkan msred dlm list? Hhee

♥cmª shIemª♥ said...

nak nak nak..

shiemacma.blogspot.com

cantik cat baru..perple tu... =)

whitecappuccino said...

comey rumoh baru..simple jah!

UniMeOw said...

nak,,kalo masih ada kesempatan..:)

http://cayangmeowmeow.blogspot.com/

~izan~ said...

salam akak,

dah lama tak dtg sini..maaf akak!

jgn lupa add izan..

Jomkongsistory.com said...

OK.. SY DAH MASUKKAN DALAM BLOGLIST SY.. TQ

aizamia3 said...

kebelakangan semakin kurang nak terjah kawan2.. walau mereka tersenarai dalam bloglist ai.. :(

tapi apa-apapun ai nak jugak masuk dalam bloglist KH.. ;)

http://aizamia3.blogspot.com/

teratai said...

add kak jugak deh...tq:)

nabila faryzza said...

nak join jugak.

http://nabilafaryzza.blogspot.com/

:)

eiela said...

saya pun nak join juga.

http://infonewbie.com

Woofer Storm said...

rasa nak join je ni..hehee tu pun kalau layak^^

www.wooferstorm.com .

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak..awe masih ada dalam senarai ke? kalu tak da nak join!
cahayawanita.blogspot.com

Solihin Zubir said...

domain lama saya kena curi.. so, skrg terpaksa guna domain baru ni.. huhu..

http://www.szlihin.com

mohd zulfadly said...

salam kak, saya pon nak jugak

http://kebab2sedap.blogspot.com/

Adi_Putra772 said...

Salam.......
Saya pun nak join jugak

http://cercitor.blogspot.com

Eyda Syahida said...

nak join :")

http://insanberlagakmatang.blogspot.com/

Tinta Emas said...

nak menempel gak...

http://www.pondoksiti.blogspot.com

S..U..D..@..I..S said...

tahun baru baju baru
warna cerah terang mata
Cina pun sambut tahun baru
tahun ni tahun naga

grosir busana muslim said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Abu Luqman said...

singgah pagi ye....sekadar..menjenguh je

Kalamhati said...

mekasih..KH dah add link2 baru..=)

Dr Hafiz said...

Assalamualaikum..Saya berminat .. http://haidoctorhafiz.blogspot.com...

JIJI YU said...

malu le nak join..aiseh..

akak tak suke eh entry tu..takyah like takpe..xpksa..

Princess Nusy said...

follow n like blog ni..nice! =)

'idun sa'idun said...

Assalamu'alaikum KH.. bole join lg ke? ketinggalan lrt pulak saya ni.. hehehe..

http://sajejer.blogspot.com/