Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, November 17, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #4

(sumber dari facebook Sis Zabrina)



18 comments:

IMANSHAH said...

dok berapa pehe kecek omputih

Aki said...

1 more thing.. the dead.. :-p.. Ho ho ho.. Live life to the fullest for the win!! ^_^.v..

eelobor said...

sama ngan iman... tulom translek sket

♥cmª shIemª♥ said...

nice!

Iffah Afeefah said...

apontankah ini

noraim said...

the word after its said. terlajak perahu blh diundur terlajak kata badan binasa. errrkk, ayat mcm tak betul je. huhu.

Azhariah Zuber said...

pun tak berapa paham. ni masalah mengaji english tak habis. hehe

Kalamhati said...

>>Imanshah:
huhu demo kang skoloh omputih..
ni kira mcm benda2 hok kita tokleh nk tarik balik atau ulang bila dh terbuat..

Kalamhati said...

>>Aki:
yup!yg tu mmg dah tak boleh recover..pengakhiran hidup kita..=)

Kalamhati said...

>>eelobor:
yak boktae...demo kan koloh oram putis mulo..hihi

Kalamhati said...

>>cma:
yup!ada peringatan utk kita..=)

Kalamhati said...

>>Iffah:
ni akak amik dr orang..=)

Kalamhati said...

>>noraim:
hehe btul dah tu tp terlajak kata or bahasa tu last dia buruk padahnya..=)

Kalamhati said...

>>Kak Azhariah Zuber:
hehe kena rujuk kamus tu..hikhik

~izan~ said...

terlajak perahu boleh diundur.eh ada gear reverse ke? hehehe...

whitecappuccino said...

yo la..

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

Anonymous said...

Mesej Untuk Gadis-Gadis Muslimah.
Elakkan meng-upload gambar-gambar manja@peribadi ke dalam Facebook.
Ditakuti ada pihak yang akan mencuri gambar-gambar tersebut untuk tujuan Maksiat.
Prihatinlah ke atas maruah diri masing-masing.

Berhati-hati dengan blog seperti di bawah:
http://awek-impian.blogspot.com

Sebarkan Mesej Ini.