Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, October 25, 2011

NAK MINTA JASA BAIK KAWAN-KAWAN: TOLONG VOTE UNTUK VIDEO NI..HUHU

Entry ini akan melekat kat sini sampai 25 Oktober 2011
Untuk entry baru sila skrol ke bawah ye!Peace..=)





Title: Setinggi Layang-layang. (As High As The Kite Flies) 
Theme: Inspire. "Kadang-kadang.. semakin kita berasa sakit, semakin kita teguh berdiri. Layang-layang itu terbang tinggi, hadirnya bagaikan membawa harapan. Sepertimana tingginya impianku, pasti kan ku gapai. " The best thing in my life is to make mom's happy. 




Video ni telah terpilih sebagai TOP 10 dalam Berjaya Youth Short Film Competition. Bukan KH yang buat, KH hanya membantu..huhu jadi pelakon bidang terjun.. jangan gelak kalu tengok..hehe (ku duk menggelakkan diri sendiri je dr td..malu tengok diri sendiri..huhu)

Tapi kan, ni belum menang lagi.. Top 10 ni pulak akan dipilih ke Top 5 pulak. So in order to be listed in Top 5 (skiping London jap..hehe) memerlukan undian dari kawan-kawan semua. Kalau korang suka video ni dan nak tolong adik bakal Pengarah Muda kita ni. Korang vote k!Ku meraih undi kalian..huhu

Nak vote, korang kena register dulu kat website Berjaya Youth ni dulu:


Registeration dia simple aje.. Juz nama, emel dan password je.. Then setiap hari korang boleh undi 5 kali sampai 25 Oktober. Setiap hari tau boleh undi, bukan sekali je..

Tak membebankan korang rasanya..huhu. Dan kalau nak tolong promote kat blog kalian pun lagi cantik. KH sangat2 menghargainya. Bila lagi kita nak support bangsa kita kan.. 

Untuk pengetahuan korang, antara Top 10 ni hanya 2 orang je Malay tau, 8 lagi yng tersenarai tu kebanyakannya Chinese dan ada sorang Indian. So, kalian boleh tolong realisasikan impian adik kita ni kan. Kita doakan semoga video Setinggi Layang-layang ni berjaya ke peringkat akhir..InsyaAllah..

Jazakumullah!Semoga jasa baik korang semua Allah balas dengan keberkatan hidup dan rezeki yang melimpah..amin


Sebarkan jika sudi..=)

20 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

nice words..........!

eelobor said...

done.... huhuhu, nape sengih akak? lain kali serius sket

❤ eyeme ❤ said...

haha..finally...muka x cukup tua mek..hihi..

IMANSHAH said...

wah dah jadi pelakon ye

Kalamhati said...

>>nina:
tq nina..=)

>>eelobor:
tang mano hok sengih tu..acu komen sikit..=)

>>eyeme:
udah i muda lg..mmg la nmpak muda..abih sebatang dah celak conteng muka..haha

>>imanshah:
dop eh..ambo tolong adik kita ni jah..=)

Niena Pengembara Ilahi said...

ni baru nina blh tgk dgn senang hati..nice, hnya 2 melayu dari top10...nina baru register tkdi xdea.. :)

Niena Pengembara Ilahi said...

rank ke 9

exora said...

tahniah..jd pelakon pulak yer..hehe

Kalamhati said...

>>nina:
timo kasih banyok!ni hok sayae nina lebih ni..hehe

>>kak exora:
huhu pelakon bidang terjun je ni kak..sbb susah nk cari pelakon...masa tk byk

Citarasa Rinduan said...

wah.....
tahniah..

of couses ayu vote

sarah-najwan said...

wah..hebat2..demo doh jadi pelakon wey..xsekko ambo..

harap2 video ni menang sb mmg touching...

Puteripisces said...

sakit perut aku gelak...heheheh...

camne plak mak muda ngan mak tua menten jer muke...hehehe

che mid said...

nice.. salam kenal dari Che Mid

ieda said...

ieda doakan buat wan !!! :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jahat budak2 tu..kaki buli..akak, bestnyer gi bendang.wahh retis akak ek skrg..hehe

JIJI YU said...

hahaha...kenal sgt hok jong wat video ni..

erm..shutter speed ngn iso tu beruboh sokmo..tgk atas keadaan..ekeke..tapi dok amen iso seribu jgk td..pah shutter 250...

rebellion said...

haha, boleh tahan der. seronok tengok

cikgu isza said...

ada jarapan dapat anugerah pelakon popular ni..
:D
jangan marah naa..
insyaallah.. saya support sepenuhnya demi mak yang mantain sokmo dalam video tu..
:))

Qhaifa Nur said...

salam singgah

moga berjaya...

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

lieynanilaz said...

alahai dik..akak x leh tengok video tuh...huhu..