Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, October 25, 2011

Cuti Berblog Seketika..

Salam 'alaikum..

Dah berdebu dah blog ni tak berjenguk 2 3 4 hari ni..huhu. Busy jalan2 la kunun..KH kat KL sekarang kat rumah adik. Seksa weh nak online..line berukband dia tersengguk-sengguk je. Setiap kali nak tunggu page loading, diriku sempat tertido lagi..huahua. Last2 off je laptop!Malas nak tunggu lama2.

Pagi ni menyabarkan diri sebab rasa nak update sikit. Kesian lak rumah ni sunyi sepi.. Mesti ada yang rindu kan?ekekeke perasan!

KH akan cuti blog sampai Ahad ni. Esok akan berangkat ke negeri di bawah bayu. Ke mana tempat tujuan di sana tu akan diberitahu bila KH dah balik nanti. Tak sabar nak amik gambar2 best kat sana..hehe

Mintak maaf banyak2 sebab tak dapat reply komen dan balas kunjungan. InsyaAllah bila dah balik Kuantan nanti KH balas kunjungan sampai lebam!

Selamat bekerja dan selamat bercuti esok!Deeepaaaavaaliiii...


Wassalam..




19 comments:

lieynanilaz said...

selamat bercutilah KH... cuti lama plak tuh!!...haha..enjoy kat sabah..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

best nye kak wan.... :D

nnti bawak balik ole2 heheeee

Aki said...

Welcome to My Hometown kak.. ^_^.v.. He he he.. jangan lupe perabih seafood ea.. kalau aki kat sane,boleh gak drive akak and family,tapi aki pun dok merantau kat KL ni.. ho ho ho.. ^_^.v..

❤ eyeme ❤ said...

ole2 koi jgn lupa weh..sedak je aok dgn mak ayah koi g bercuti...t koi nk g bercuti sorg2 je bwk laki sndr..hak3!

JIJI YU said...

derah la kelik kakwan eh.

Nur-nba said...

Selamat bercuti.. seronok berjalan sampai ke Sabah.. Nur tak pernah sampai lagi..

Mila@Rimbun said...

jom datang rumah aku...

♥cmª shIemª♥ said...

huhu..selamat bercuti kak..
^_^

exora said...

selamat pergi n pulang yer...
beli byk2 ole2 tu..hahhahh

eelobor said...

selamat bercuti kakchik

che mid said...

Alaaa.. ingat nak minta singgah blog che mid, ada entri yang perlu komen serius!

whitecappuccino said...

waaaa!! bestnyor gi jale lagi!!!!

Lina said...

slmt bercuti kak wan

eita said...

best tu dapat gi cuti...

ieda said...

bestnya wan .. ke sabah ye ??
jgn lupe FM ekekke :)
( buat2 muke x malu jugak ... )

IMANSHAH said...

Ada entri untuk akak

http://www.abgshah.com/2011/10/selamat-hari-lahir-blogger-kalam-hati.html

Jo Qusary said...

Hepi besday to Kalamhati... hepi holidey di Sabah juga...

cucu umie said...

semoga perjalanan pergi and blik selamat yer sis..

Citarasa Rinduan said...

selamat bercuti dan selamat HARI KELAHIRAN cikgu..
moga panjang usia kamu..