Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, October 13, 2011

Churp-churp Earnings: Banyak ke masyuk?




Baru saploh hengget..huhu lambat lagi nak cashout ni.. Dah berzaman dah pun..
Hehe malas sangat nak share..Sapa suruh kan?
Takpe la sikit-skit lama2 jadi bukit gak (ayat penyedap hati..ekeke)
Sapa yang earnings CC dia dah ribu riban?fengsan!

Macam ramai yang kurang berminat dengan CC ni kan?
Sebab tak faham sangat konsep dia cemana kan?
KH pun baru nak faham2kan diri je.. Main buat je
apa yang disuruh..Masuk la seposen dua..rezeki gak tu kan
Usaha banyak dapatlah banyak..usaha ciput ciput la dapat..



30 comments:

Syazwan Che Deraman said...

eh, kak main jugak churp churp.
wan pernah main.
tak banyak pun dapat.\pastu tak cara dah.

Niena Pengembara Ilahi said...

dlu rajin gak...rasanya ada 18hinggit..malas nk pomote

Mat Gebu said...

salam KH...sama lah pcm pun tak faham sangat tu pasal buat2 tatau...huhu..

Kalamhati said...

>>Wan:
akak pun ikut rajin jah..kalu rajin buat..kalu malas..biar je..huhu

Kalamhati said...

>>Nina:
huhu tu la..ramai tak minat sbb kena slalu pomot kot..kalu tak buat tkde income..tak mcm nuff

Kalamhati said...

>>PCM:
Salam..huhu sy pun baru je nak reti..lgpun dia kena rajin share kt twitter ngan fb..mcm payah sikit la kita nk buat..kalu time bz mmg tak terbuat la..

whitecappuccino said...

memang ciknor tak faham..sajer malas nak faham kot.

teratai said...

lebih kuranglah kita...tak berapa nak faham sgt ttg churp-churp ni!

exora said...

x tau la psl churp2 ni lagi...

eelobor said...

saya dah lama abai benda2 cam ginih

Aki said...

Tu kalau rajin nak share tu, ok gak pendapatan die.. Tapi tu ar.. Kalau pakar html kod,suke kot maen bende ni.. Senang nak kaut duit.. Aki cume tak minat sebab takde mase.. Blog ade 4 nak urus,lain lagi keje luar.. lain lagi keje opis.. Blogging je lah aki mampu.. Ho ho oh.. :-)

Izan Ishak said...

betullah kak...sikit2 lama2 jadi bukit. tang social seeding tu akak share je ikut contoh dia kasi pun takpe. satu kali share boleh dapat RM 2++... bergantung pada bape ramai kawan kat twitter n fb...

izan punya pun dah berzaman, entah bila nak cashout tu.

Mila@Rimbun said...

skit2 pon duit jugak kan

azieazah said...

Rezeki juga tu. Lagipun tak perlu modal atau invest apa-apa.

Nanti lama-lama banyak mesti tambah semangat.

ieda said...

nie anak didik nuff kan ..
ok lah kalau x ganggu iklan nuff tuu :)

♥cmª shIemª♥ said...

cc ngan nuff,cc agak lambat eaning dia..bergantung pd kerajinan kita nk share..
huhu..byk juge la tu..
cma nye....adessss....T_T

S..U..D..@..I..S said...

lama2 jadi bukit

Niena Pengembara Ilahi said...

kak wan..tdi nina ada call... pagi, no melaka... :)

tu no opis nina

Kalamhati said...

>>ciknor:
mmg ramai tak faham..lgpun kena ada komitmen so payah la sikit kan?.tu yg rmai abaikan je

Kalamhati said...

>>kak teratai:
tu la..sbb dia kena share n spread iklan dia tru fb or twitter..

Kalamhati said...

>>kak exora:
kalu berminat kak baca la slow2..insyaAllah lama2 fhm..=)

Kalamhati said...

>>eelobor:
kakchik rajin lg caro ko benda2 ni..lps ni kalu nak give up tu taktau la..hehe

Kalamhati said...

>>Aki:
banyaknya blog aki!ha'ah btul la aki..sapa yg teror kod html mmg boleh buat duit ngan cc ni

Kalamhati said...

>>izan:
ha'ah btul tu izan..lg rmai kawan kita kt fb ngan twitter peluang nk dpt income tinggi tu lg besar..dan satu lg kena rajin share ads dia kan..=)

Kalamhati said...

>>La:
ha'ah btul3..=)

Kalamhati said...

>>Kak AA:
btul tu kakak..dpt tu pun dh kira ok kan..=)

Kalamhati said...

>>Ieda:
ha'ah adik beradik en nuff..mmg tak kaco iklan nuff sbb depa sekutu..=)

Kalamhati said...

>>Cma:
mmg btul cma..kunci dia: kena rajin sharing..=)

Kalamhati said...

>>Sud@is:
ha'ah..dr sikit akan jd banyak juga nnt..=)

Kalamhati said...

>>Nina:
patut la tgk no melaka...kak wan dlm kelas..tubik kelas tgk ada miskol..huhu nina rupanya