Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, October 5, 2011

CEK NUFFNANG DAH SAMPAI..


Alhamdulillah..rezeki kedua dari Nuffnang dah pun selamat sampai..
Semalam balik school, check post box..ada sampul surat yang rasa2nya KH
kenal apa isi dalamnya..dan bila bukak memang betul pun dari Inchik Nuff
Walaupun tak banyak tapi tetap gumbira kerana ada juga hasil blogging..



17 comments:

~izan~ said...

bestnyer akak..izan ni apa pun takde hihi..maybe salah letak iklan kot ekek..tahniah kak!~

Bigdaddyz said...

walaupun sikit tetapi puas....:)

azieazah said...

Tahniah. Saya pun rasa nak cashout jugak lah.

Citarasa Rinduan said...

tahniah cikgu..
ayu tumpang gembira

Niena Pengembara Ilahi said...

erk.. nina igt 80k tdi.. terkexuttt heehehe

tahniah kak wan.. pahni buleh la wat korban hehehehehehe~

aibat said...

bestnya dpt cek dari inchik Nuff...:)

Syazwan Che Deraman said...

buleh doh belanjo sayo tutti fruitti ni.hehhe

tahniah kak.

cikgu isza said...

alah.. nak tengok jumlahnya..

whitecappuccino said...

ada la jugak hasil kann?? bakpo dok wi tengok dio buleh banyok mana hehehe

Gen2Merah said...

tahniah.. saya dua tahun blog belum pernah dapat cek nuff macam ni.. huhu

S..U..D..@..I..S said...

thniah asalkan ada...hehe tutup tu mesti byk..

KaK LimAh Si SupiR said...

alhamdulillah..rezeki Allah SWT :)

JIJI YU said...

hok kawe tok sapa2 lagi

IMANSHAH said...

duit tu

JaJa'Z said...

jaja memang tak pernah cash out lagi setakat 4 thn berblogging ni...biar je dia dok dlm tu beranak pinak..heheh

♥cmª shIemª♥ said...

tahniah kak...
:)

aizamia3 said...

bestlah.. ;)