Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, September 24, 2011

Kita Drive-thru..Dia Walk-thru lak!


Korang nampak tak apa yang KH nampak?
Ehehehe rombongan Mak Kiah & Pak Mat tengah buat 
lintas hormat kat atas nun..Rasanya dua pasangan suami-isteri depa tu..
Sebab ada dua orang (eh binatang) ngah dukung baby yang cute!!
Baru lepas pantang kot!Tu yang jalan2 cari KFC tu..wakeke


10 comments:

IMANSHAH said...

oooo nampk2

cikgu isza said...

lama x pekena tu..

Citarasa Rinduan said...

ekeh...ekeh......
depa kan kumpul duit raya, dah banyaklah tu..
heheheheh

kami kalau nampak pun terus snap pic, sebab depa nie comel2...

Niena Pengembara Ilahi said...

hahaha comellll je.. kak wan, sini pn bnyak makhluk2 gini...

azieazah said...

Dekat Palm Beach?

ohhh depa tu lapar lepas berkelah ler tuhhh...

Gen2Merah said...

ehehehe... rupanya haiwan kat atas tu.. ingatkan apa benda tadi... hihi... kat sini jarang nampak mnyet berkeliaran macam tu..

MOH KEMBARA said...

Salam Cikgu,

dari vegetarian jadi carniverous dah diorang ni, only in Kuantan!

H.J said...

dia tengah lapar la tu..haha

Adam Idris said...

kat mane ni?
dah urban dah moenyt situ, makan kfc,haha

Lina said...

hahaha monyet pun dah jemu mkn buah n sayur...skali skala nak jg rasa kfc