Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, August 23, 2011

Sanggup Makan Tak?

Sanggup makan tak biskut ni?..huhu
Kalau KH korang bagi free pun taknak..sian lak nak makan..
Kalu tak silap ia diperbuat daripada serbuk almond..
Sebijik macam baby betul kan..uhuuu



 



Amacam?Sanggupkah anda masukkan dalam mulut?
Ke ada yang order biskut ni?ekeke

Sumber gambar: Google


19 comments:

Zura said...

comel...buat hiasan je lah...

Rozita said...

ala kak.. x sanggup.. nape la ada org suka buat makanan camni.. buat dari lilin je la kalau nak buat hiasan..

zanafahmi/PB said...

tak sanggup, belek2 lps tu telan air lior je...

AsyieqiN Rkey said...

comel sangat...>.<

Munna said...

yeke biskut tu? comel!

Niena Pengembara Ilahi said...

ado jual kt kelate ko ni? huk alohh.. comelnyo... silap2 beli buat koleksi jah.. :)

pengemisCinta said...

tak sanggup nak makanla..huhu;)

si cantik sally said...

sanggop buat hiasan masok lam kotak lutsinar jekkk..nak makan?wah!!gelii..

whitecappuccino said...

comey dan gebus hehe

cikgu isza said...

rasa-raanya ada tak yang anggup makan?
Cabaran Blogger Satu Hari Di Hari Raya

sarah-najwan said...

xsanggupppppppppppppppppppppppp....
mabuk ku dah dtg...

Lina said...

uisshhh idaklah teman sanggup nak memakannya

cucu umie said...

tnye ayie..ayie pon tak sanggup...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

eiii takmo makan la kak..tak sanggup kunyah pun

alinac lover said...

hahahah geli hehhehe

D_08 said...

uiiii...comei sangat koi ni....tak ajdi le....silap2 awok simpan siap letak dalam kotak berkace.......comeiiinyeee

Anonymous said...

kak ti.. bakpo wak sekuk gitu... kerah doh perut kawe kelih gambo gitu...

♥cmª shIemª♥ said...

comel sgt..x sampai hati nk mam,..

~izan~ said...

ni kalau raya letak dlm balang,memang semut je la yg dtg sbb kita tak tergamak nak telan huhu