Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, August 15, 2011

Out Of Frame!





Suka gambar ni..KH pinjam dari fb sahabat KH..
Dia memang dah tahap otai dah ni..Kat sekolah dia lah geng
menembak KH..hehe last2 diriku yang kena tembak..

Tengok la gaya macam merajuk je minah ni kan..haha
Nak gelak tengok gaya sendiri..Rajin betul dia buat framing
Syukran AbuIrfan..

** Kalau nak tengok kehebatan sahabat KH ni shoot micro.. Moh jenguk flickr dia ----->> SINI ..korang mesti takjub punya!Kita hayati indahnya ciptaan Allah..Subhanallah!


8 comments:

Zura said...

berterabur je bergambar...cm gmbar candid..hikhik..unik..

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe gambar candid mmg cun :D

kenangan ni kn :D
mesti suko sore2 nih kalu tgk tua2 nati..

eiela said...

memang cantik gambar tuh. pandai dia amik.

teratai said...

terer betul dia ambil gambar, out of frame tu yg klasssss!

Citarasa Rinduan said...

sangat kreatif....

IMANSHAH said...

buleh ajar tak?? hu hu

S..U..D..@..I..S said...

memang hebat kreatif lagi ...suka

Ann Ishak said...

cantik...suka pulak tengok gambo tu, gambo KH tu macam 3D pun ada jugak sekali tengok hihihihi