Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, August 21, 2011

Kenapa Jadi Gitu Ek?


Korang alami masalah ni jugak ke tak? Dari semalam lagi, dapat masuk
kejap je then bila refresh page terus jadi gini.. Bila KH masuk blog2 lain 
pun cemtu gak..BW beberapa blog, ada yg sempat komen ada
yang tak sempat nak komen dah kuar gini..huhu
Masalah blogspot ke apa ni ek?


**Ke hint suruh tukar domain ni..hehe




17 comments:

iMBobo said...

smlm byk error gak..

Citarasa Rinduan said...

salam ramadhan ke 21 kalamhati..
kakcik, blog ayu okey pulak..
jeng,jeng!!!!!
nampak gayanya blog kalamhati nak bertunang nie

kaizen said...

err... tenet ok ke x??

*jgn la blogspot wat hal lg....

teratai said...

semalam kak on9 sekejap je,x perasanlah pulak...tp rasa2nya ada problem dgn internet kot!

Kancil 8349 said...

macam manusia juga...pandai sakit orang kata...ndak apa...esok lusa baik semula

azieazah said...

Setakat ni, blogspot ok jer.

exora said...

stkt ni blog akak xder lak klua gtu...

pengemis Cinta~ said...

awat jadi camtu, pc tak pernah jadi pun.so pc tak tahu jugak kenapa.mungkin betul kena tukar domain,hehe;)

IMANSHAH said...

kenapa ye?? saya tak jaid, tapi statistic tak kuor

♥MAMASYAZA♥ said...

akak jengok blog pun dah lewat mlm, tapi ok ajela

whitecappuccino said...

Tak taula..dh 2 hari ciknor tak masuk blog..ari ni ok jer ni..

noraim said...

tukar domain sendiri lah kak. heee.

Adzriel @ Liza AB said...

dia pening tu...

H.J said...

saya guna mozilla firefox..ok je setakat ni..

eelobor said...

masalah biasa la tu kut. tapi saya tak pernah kena lagi. hihihiihi

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Cikgu, gitu ya? Blog akak Alhamdulillah OK, connection pun laju cam ketapi express. Connection kot. Selamat menyambut Hari Raya Idulfitri maaf zahir bathin. Akak dah nak mula bercuti, so tak de blogging 2 minggu!

Ann Huda (Ate) said...

Ate punya line internet mmg sakit beberapa hari jadi tak leh nak pasti. Tapi mcm yg Imanshah cakap stat tak moh kuar.