Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, July 23, 2011

Dia Blogger Baru..

Teringat masa mula-mula blogging dulu.. Followers berapa kerat je tu pun hanya di kalangan kawan-kawan terdekat.

Blogger ni pun baru nak memulakan langkah dia. Menarik juga entry-entry dia sebab penuh dengan gambar. KH suka baca entry yang bergambar sebab memang suka tengok gambar especially tempat-tempat yang menarik dan makanan2 yang sodap!..hehe




Apa lagi kawen kawan2! Moh ler kita jenguk cik misi (err dia tak bagi panggey misi) cik nurse kita ni.. Kunjung-mengunjung amalan mulia.. sambung ukhuwah.=)


21 comments:

IMANSHAH said...

rajin buat promo

Kalamhati said...

>>Imanshah:
tlg org baru..=)

sarah-najwan said...

ambo akn terjah n folo2..hehe..
kena igt zmn kita baru nok bertapak dulu..gigih cari folower sdiri..dua minggu dok mulun..hahhaha

blog demo pom ambo tok igt..termasuk zmn ambo mulun folo ke dok..hehehe

Kalamhati said...

>>mama sarah-najwan:
hehe ambo pun tak igt jugop..rasa2nya ambo jupo blog demo masa duk aktif blogwalking..pahtu sangkut trus..hehe

cucu umie said...

rajin sis..incya-Allah sama2 kita tolong menolong..

nineynur said...

assalamualaikum :) senyum lebor da nih..tqvm sis..err ke nak panggil cekgu?hihii terbukti anak2 pahang mmg mesra gitu, act dr pahang jugee..heheee

Kalamhati said...

>>cucu umie:
time rajin ni kena la buat..huhu..insyaAllah wat mana yg mampu

Kalamhati said...

>>nineynur:
waalaikumussalam..dunt mention..sikit je tlg ni..huhu hehe panggey akak je..arini cuti tkleh panggey cikgu..hehe

akak asal klate tp skang ngaja kt kuantan..kira org pahang gak la kan..half half..hik

nineynur said...

oooo hari xcuti leh panggil ek?hhhaha i'allah bw slalu, kije syif xtau ler sempat idak

pengemis Cinta~ said...

insyaAllah..PC mau terjah..hehe^-^

~izan~ said...

wah akak,bley jadi abg ben versi pompuan plak ni..bagus kak mcm nie..

izan walaupun dah berblog masuk 5tahun,followers ciput je sbb tulis blog utk diri sendiri je dulu2..online backup hehe

Kalamhati said...

>>nineynur:
hehe...takpe..ada masa update la..

save byk2 kat draft dulu pun takpe..then publish

nk buat auto publish pun bleh..=)

Syazwan Che Deraman said...

bagus kak kalam hati!.
rajin promote blog!.
terjahh!

Kalamhati said...

>>PC:
terjah jgn tak terjah..=)

Kalamhati said...

>>izan:
akak pun sama ngan izan..dkat 5 tahun ada blog..tp baru thn ni btul2 aktif..

jika Ben boleh tlg orang..kita pun boleh cuba tlg kan..hehe akak takde la mampu nk jadi mcm Ben..tp mengikut mana yg baik..=)

Kalamhati said...

>>Syazwan:
akak sukan nk tlg blogger yg baru ada followers tak sampi sepuluh..tmbah2 hak buat entry yg menarik..

Nur Areefah said...

teingat kenangan muda2 ye! :P

latest entry : blogger.com mobile template

Idah said...

kita terjah sama2....tolong menolong amalan mulia

Idah said...

kita terjah sama2....tolong menolong amalan mulia

SoLy SoLicious said...

terjah jum....heeee

cik tikah said...

suka tgok entry yg de gmbr eh? meh terjah sini. mesti terliur. haha...
http://banyaktehkereta.blogspot.com/2011/07/kenapa-nasi-lemak.html