Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, July 23, 2011

BUBAR BLOGLIST..

Salam 'alaikum..

(google)


Ooppss sabooo..belum bubar lagiii..hehe

Sedang berkira-kira untuk bubarkan semua bloglist yang ada. Rasa dah jemu tengok susun aturnya. Terfikir untuk kosongkan dulu, then buka peluang untuk sesiapa yang sudi mengisi kembali ruang bloglist tu. Ataupun buat contest cadangan susunan bloglist yang macamana paling da boom!

Dalam seminggu ni KH banyak buat penilaian bila masuk ke blog2 blogger. Ada yang menarik hati ini. Ada yang makin buat pala dan rambut ni kusut masai..hehe guwau je!

Ada blog yang senaraikan semua bloglist yang dia ada.. Panjang berjela sampai lenguh tangah nak scroll cik tikus comel i ni.. Ada yang sedap je mata memandang dan laju tangan ni klik link2 yang menarik perhatian.

Kalau tengok kepada bloglist Kalamhati ni, memang diriku dah categorised ikut kumpulan2 tertentu dah kununnya senang nak tengok. Siap buat scroll down punya lg. Tapi kadang2 diriku terlepas pandang jugak entry2 terbaru yang dibuat oleh kawan2. Sampai ada yang dah hampir seharian buat baru ku perasan..hahaha hapo la kan.

Ini terjadi kerana mata ni lebih tertangkap kepada link2 yang paling atas. Yang sentiasa update blog depa. Yang bila ku klik ku nampak trus kat ruangan link tu tanpa perlu scroll down. Kesian mereka2 yang di bawah. Jahatnya diriku ini kan..huhu jahat ke? Tak jahat cuma bila bizi tu dia jadi malas nak scroll down..kedepik!

Sudikah kalian memberikan cadangan bernas lagi beras kalian untuk diriku ini?Ataupun biarkan aje begitu..Biarkan sajaaa. Cadangan anda amatlah dihargai, hadiahnya akan disenaraikan di bahagian perbuatan baik di buku catatan amalan anda.. =)

ANDA KLIK ANDA BAIK HATI!=)

10 comments:

rara pinkmafia said...

nt dh buat bgtau taw.nk join.hehe.

Kalamhati said...

>>rara:
orait rara..=)

Izan Ishak said...

izan pun nak bubar bloglist je, cuma blm ada masa...mcm lah bz sgt kan..

ok2...nnti kalau KH dah buka peluang jgn lupa bagitau izan tau.

sha a.s said...

blog sha pn bkn nyer best mana..x hebat mcm org lain...byk bkongsi hal2 "lagho"....dah nama pun blog picisan kn... :)

tp ape pun, kalau nk bwt bloglist baru, bgtau eh nnt....nk join sama...ekeke

eelobor said...

pastikan list yang dalam "geng adam" tuh jange bui tercicir des....huhuhuhu

sarah-najwan said...

molek doh buat gtu..cuma pastikan hak sentiasa hapdet je ade dlm list..yg dah berkurun xhapdet tu..bole buang..

jgn lupakan ambo des!!

Citarasa Rinduan said...

tulah kan., ayu pun mcm nak ubah.. tapi rasanya bloglist kamu dh okey dah....

tapi tulah.. kalau mcm skarang, asyik tertinggal blog kawan2 yng update lama...

PS: nanti jgn lupa boh gak blog ayu dlm bloglist cikgu ya

Adzrien Shoppe said...

nak joinnn

JIJI YU said...

ehehe..waaa semoga berjaya

Acik said...

acik nak buat blog list ikut kategori dan letak kat bottom page, dlm 3 or 4 column (3 or 4 kategori ler) ...
tp belum reti cara nak buat tu! :(

erkkk, blog acik x derk lam senarai lar! :(