Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, June 26, 2011

LETIH..FRUST..MALAS..

Salam semua..happy weekend utk semua (dh petang dh baru wish..hehehe)

Baru balik (tak la baru sangat..sejam lebih tadi dah) dari program Perkhemahan Bersepadu Unit2 Beruniform sekolah..Dari jumaat sampai tengahari tadi..Letih sangat tu tidaklah..lenguh tangan ngangkut kamera ke hulu hilir je..huhu

Perkhemahan ni kira program adhoc juga la..sebab pihak sekolah dah taktau tarikh mana yang sesuai..Sebab schedule utk bulan 6 dan 7 agak packed..Minggu depan ada sukan 1Malaysia..then ada Jogathon peringkat daerah..lepas tu dah nak masuk Ramadhan..Lepas Raya murid-murid tahun 6 nak UPSR lak..

Makanya, minggu ni terpilih sebagai minggu bertuah utk buat perkhemahan..Kami yang menurut perintah!Seronok memang seronok..sebab masa ni la kami guru2 akan berkumpul ramai2...masak2..borak2..cuma yg tensionnya berlarutan smpi Ahad..huwawawa

Dan yang frustnya sebab dah set dah nak attend Majlis Birthday anak Izan@Mummychacha.. Actually izan dah lama bagitau suh kosongkan date ni..Memang KH yakin minggu ni takde pape program..Tup2 kena pergi berkhemah lak..hukhukhuk..Impianku nak amik gambo yg best2 tak tercapai..

Kak Zia@Permata Hatiku siap kol KH lagi semalam..tanya naper tak datang..Psstt Kak Zia, masa jawab kol semalam sy memang ingat cikgu skolah yang kol..haha diriku mamai..bila akak tanya mari ke dok  umah izan barulah i perasan..huhuu sori kak!ambo tak igt nok oyak ko demo..

Dorang blum update lagi pasal majlis semalam..Tak sabar nak tengok pics dorang..huhu mesti semua kekenyangan makan kek hasil tangan izan sendiri..especially ummi sarah-najwan tu yg tak sabar nak menikmati kek indulgence kan kan?..ehee

Ieda mesti amik banyak pics sebab ieda suka amik gamba..hehe

Aura malas nak pi sekolah esok dah meresap ni..cemano nak buat ni..Asal petang ahad je aura M.A.L.A.S ni datang..haishhh!!

Korang pun rasa aura ni kan?kaaaann?..eheks

7 comments:

IMANSHAH said...

tak baik malas2..ambo dok dalem sekolah, hari2 napok sekolah

sarah-najwan said...

huhu..ambo sedey demo tok leh mai smlm umah izan..

tapi nok wat camno..symp kan..ambo pom bizi gak minggu2 depan..sukans pah ke ceros..huhu..kalu khemah gini..ambo jare terlibat sb bukke guru unit uniform..selamat guwe..hehee

laporan majlis izan tu..tggu izan yg stori mori..ambo ado gok amik pic..tapi guno henpon cap aye ajo..

pastu noks royaks..xdok indulgence..napok gayo keno order nge izan lps hubby dia gi ke looottt semula

sha a.s said...

xpe...ade hikmahnya x dpt pegi tu... :)

Kalamhati said...

>>Imanshah:
hehe baguh la demo..
ambo tabik ko demo..sgt dedikasi..=)

Kalamhati said...

>>ummi sarah-najwan:
huhu takpo..nati kito oda sama2..
ambo teringin jugok nk try kek izan..
demo oda byk kali doh..hehe

Kalamhati said...

>>sha:
huhu..pe hikmahnya tu ek..
nak jumpa sha skali kt kuantan geder2 skali kot..hehe insyaAllah!

syashafie said...

letih sekejap jeq tu. take time tu recharge ! :D