Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, June 22, 2011

Hi ketat di sini!

"Hi ketat ni..nak kawan ngan ketat tak?ketat tengah boring ni..harap sudi kawan ngan ketat"

Ketat kentut lu!(sori ayat kasor sikit)..banyak kali dah dapat 'chat msg' ke pe tah istilah dia..yang sampai kat hp kita tu..ada nama dia trus macam chatting..

Dah takde kerja sangat ke pe?banyak kali sangat..yang paling kerap nicknama 'ketat' ngan 'tonggek'..haa elok la tu..nasib sampai dekat kaum sejenis..terus ku zrasss delete je..kalu kena dengan lelaki yang memang kaki miang gak..memang kena la..

Cari koje yang berfaedah la sikit cik kak ye..tau la nisbah lelaki dan perempuan 1:37..tapi toksah la guna cara cemni..salah langkah awak juga yang merana if message awak tu sampai ke no hp lelaki yang tak bertanggungjawab..

23 comments:

cikgu isza said...

macam2 org ni kkan. pernah sekali tu sebab mesej kan pon suami naik menyirap darah ni.. rupa2nya mesej yang macam ni lah.. nasib baik siasat dulu..

Kalamhati said...

>>isza:
huhu tu la..boleh timbul huru hara msg2 mcm ni..kdg2 geram bila bertubi2 msgm sama masuk..mana dtg pun ntah

Citarasa Rinduan said...

first nak komen rumah kalamhati dulu
baru eik!! nice

dan,
keduanya, mujur ayu tak pernah dapat..
kalau dapat.. pengsan... heheheh

Kalamhati said...

>>Ayu:
hehe tuka langsir je ayu..

huhu memang nk pengsan n nak muntah bila baca..huhu

Sunah Sakura said...

malunye lah dapat mesej camtu kan kak... huhuhu..

♥cmª shIemª♥ said...

hoh..kenapa tu???chatter sesat ke..?

azieazah said...

Tu macam orang yang dah terdesak sangat, kan? Macam dah takda cara lain lagi dah... Jangan2 tu keja orang lelaki jugakkk..


Goda Boleh Tapi Jangan Godam: tetap ada kaitan, kan?

sha a.s said...

ahahaha..ade pulak kes cmtu ye kak...haihh la naseb bdn... :p

Nur Hawa Mohd Zin said...

dan peliknye...banyak pula kredit dia nak bagi mesej2 macam tu..kalu awe nak mesej benda bukan2 sayang ooo...huhu

nice blog kak...

ieda said...

uikkk beb .. wan tu betina ke ?? adehhhhhh mcm2 hal dlm dunia skrg nie .. meremang bulu roma ieda wehhhh huhuhuhu ... kalau ieda harus ku maki hamun sambil taskirah hahahahah

sarah-najwan said...

ambo setakat ni xpenah dpt msg2 gini..harap2 xdpt..hehee

jgn dilaye sb buat sakit jiwa..oghe hok buat gini ni..mmg ada samtingwrong tu..huhu

aizamia3 said...

kalau tak selidik bebetul boleh gaduh isu macam ni.. bahaya kalau dilayan.. silap2 hubungan yang sedia ada boleh goyang..

zarazueyin said...

xde keje lain kot org ni ;)

Qamaruls said...

hahaha org camtu pon ade ke.

niena shopping2u said...

erk... dpt msg cmtu?
bahaya ni..erm.. kte yg bujang ni slalu dpt msg plik2 cmtu.. bukan msg je.. tapi gmbar bukan2 lgi

msredcheesecake said...

cik kh,
ignore terus sranger tak berhemah tu...

Nieza said...

mcm-mcm hal zaman sekrng ni kan..hidup semakin mencabar..

Bro ahmad said...

hahaha ada2 je zaman sekrang nie....

Rina Rossoneri said...

kawan org selalu dpt msg macam nih.. yg kelakarnya,husband dia baca permulaan ayat je, dia xbaca ayat last,pastu majuk plak dah..hahaha.. sbb ayat last tu mcm ayat iklan xberhemah 18sx 'mari menonton video blablabla'....

IMANSHAH said...

tak menahan

el-janna said...

hiiiiiiiiiii betul tu~~

Miss Yaty said...

yat pun penah dpt gak msg cm tu...xphm la nape dorg ni..desperate ke pe..astaghfirullah..

hye kak ti..sihat x?^__^v

nuriz said...

ish2!! tak senonoh nye mcm2 le dunia akhir zaman ni