Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, May 14, 2011

KOT YE PUN..AGAK-AGAK LA..JANGAN LA JUAL IKAN!(SELFISH)

Pekehei nye yob!Awat lagu tu..
Cuba la betulkan sikit keta tu..Penat je depa buat
kotak parking..Baekk punya landing gak yang yob suka!
Toksah la jual ikan kat parking ni..Takde orang nak beli..
Jadilah insan yang menghormati orang lain..
(Agak-agak kalu orang lain himpit keta yob gini..marah tak?)



Entry bengang sket!hehehe..korang jangan le buat lagu ni ye..
Jangan nyusahkan orang lain..
InsyaAllah Allah akan permudahkan urusan kita..
Jika kita tak susahkan orang lain..
Peace!!

14 comments:

Jo Qusary said...

byk kali terkena situasi begini kat tempat parking di area PJ... sana kawasan manyak tokey ikan woo...

ieda said...

ahahahhah langor je wann huhuhu

nie dia cop parking tuu tuk dia buat beb muhahahah ( nada heram ! )

ps : wan , nak wat semule mcm mana ?? x pandai laahh tgk setting semua betul dah huhuhu

sarah-najwan said...

ambo pom beci dgn nosio yg suko hati jah paking..dok hempet kete kito..doh la kete deme tu burukkk...

pahtu kalu bukok pitu main dushung jah..abis kene kete kito..hampessssssssss

~izan~ said...

huhu..sempit kan nak kuar dari keta..

ni kalau anak2 izan ni izan risau kalau diorang bukak pintu..tp izan wat child lock so slmt sikit sbb kita bukakkan..huhu..

Eliyana said...

dah banyak kali kena cam ni, mentang2ler kita drive kancil jer...lagik suko dio menghimpit

azieazah said...

Dia ambil lesen sama dengan Adnan Sempit kot. hehehehe

takpun lesen beli.

“SALIH YAAKOB tu minum kopi apa?”

Zue AnnaLeeya said...

meme benge kak wan kalu keno lagu nih...
semale sayo keno gak kt stadium..
main paking suko hati jah...
impit ko keto kito sapa dokleh buko pitu kot dreba..
kakwan tau dok, sayo keno ngukah kot pitu beloh kiri..
angin sgguh sayo..
nyupoh gak, gere telajok..

Kalamhati said...

>>Jo:
hehe mesti kaya raya dorang ni kan..tokey2 ikan semuanya..hapo la dorang ni kan

Kalamhati said...

>>Ieda:
hehehe ikut ati mau je langgor ieda tapi takut buah hati sy lak yg cedera..

mmg sah2 buat parking tu mcm tuk dia punye dh ni..bako keta tu baru tau!!hahaha brutal sket

Kalamhati said...

>>ummi sarah-najwan:
haha kalu kete hebak yo la jugop dok..
banyak doh ambo keno gini..kadang2 tu kena naik ikut co-pilot..huhu

Kalamhati said...

>>izan:
ha'ah..memang sempit..member nak masuk pun susah..kena undur keta dulu..masa parking tu takde lg keta sbelah

btul tu..kalu budak2 bukak sah2 memang kena la keta sbelah tu..

Kalamhati said...

>>Yana:
huhu tak patut la cemtu kan..kalu nak parking sesuka ati gitu baik la kita suh majlis perbandaran takyah wat line..sesuka ati je mereka2 yg tak bertanggungjawab ni kan

Kalamhati said...

>>Kak Azie:
hahaha ye la tu kak!
lesen terobang ni..sbb tu sesuka ati je

Kalamhati said...

>>Zue:
huhu kak wan pun ghajin jugok gitu zue..
keno la masuk ikut pitu sbelah kiri..

tamboh2 kalu time kito nok cepat..dlm ati meme la nyupoh jugok..bengong sungguh..lagu mano la dio mikir..meme tahap tok cagho ko oghe doh ni..ikut palo otok dio jah oghe lagu ni