Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, May 24, 2011

ENTRY MERAIH 'LIKE'..HEHE SUDI-SUDIKANLAH YE..

Alkisahnya, KH teracun dengan entry Ben Ashaari tentang Nikon D5100 Extra Ordinary Angles..Maka tanpa segan silu KH pun submit 3 gambar yang KH perasan cantik la..hahaha

Pemenang dikira berdasarkan jumlah "LIKE" yang diterima..Semakin banyak Like maka semakin cerah lah peluang nak menang..Bukan mudah nak menang ni sebab beribu-ribu gambar yang menyertainya..So sekadar suka-suka..tapi mana tau ada luck kan..

Ni dia 3 keping gambar yang KH pertaruhkan..

Klik SINI untuk Like


Klik SINI untuk Like..=)


Klik SINI untuk Like..=)

Jasa baik anda amat KH hargai..Sesekali meraih undi..hehe terasa cem calon mengundi lak..ahaks..Dan kalau ada yang berminat nak submit gambar-gambar anda..Silalah berkunjung ke SINI..Kita meriahkan suasana..Tak menang pun takpe..Pengalaman tu penting kan..

Kalau nak tengok gambar-gambar yang dipertaruhkan oleh Ben Ashaari kita..Bolehlah jenguk entry beliau kat SINI..


"Lets Image Speaks"..=)


11 comments:

whitecappuccino said...

Semua cik nor LIKE! tapi tak leh nak klik LIKE sebab ciknor takdok FB :)

Kalamhati said...

>>ciknor:
huhu takpe ciknor..moral support tu penting..=)

alinac lover said...

siyes lawa kak~

Tinta Emas said...

saya like semuanya...
bukan mengampu tapi memang saya suka gambar tu...cantikkk

sarah-najwan said...

hehhe..ambo likes doh..kalu ade rezeki..nati balanjo ambo..request no cendol jaya gading mace dale blog jaja...lallalalallalalala

ieda said...

semua ieda likesss .. insyaallah percaya pada rezeki dari allah itu x kan kemana :))

sha a.s said...

semua cantik larhh...

My Little Diary said...

semua cantik2... i like all... :)

zati embong said...

good luck!jat suka yg 1st!

mommylavender said...

mommy pun dah like..pic masjid tu

~izan~ said...

good luck kak..semua cantik2..tp izan takde fb rasmi kak..ada tp dah berkurun tak bukak tak ingat password dah hehe..