Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, May 17, 2011

BANYAK KE KALAMHATI DAPAT HADIAH HARI GURU?HEHE


Banyak tu idak ler..tapi ada la..hehe yang biasanya terima banyak hadiah ialah
guru kelas. Memang satu kelas la bagi hadiah..dan juga guru matapelajaran teras..

Terima kasih kepada anak2 murid yang ingat jugak kat diriku..
tho ku hanya masuk 2 masa je setiap minggu utk
subjek Bahasa Arab..ingat jugak korang kat cikgu
rock korang ni ye..hehhee..yang bagi hadiah ni ramai
dari murid Tahun 6..

Kalau yang kecik2 tu depa main hulur je kat mana2 cikgu
yang depa suka or jumpa..hehe senang

Kalau cikgu yg mengajar sekolah menengah mesti lain caranya kan?
Sebab pelajar dah besar2..hadiah mesti gempak kan?
ke guano Ummi Sarah-Najwan?hehe


10 comments:

sarah-najwan said...

hehe..jap agi ambo wat n3 hadiah paling kreatif dan bermakna bg ambo sempena hari guru..cekidaut deh...hhahaaha

D_08 said...

untongnye jadi cekgu....selain daghi besday....haghi guru pun dapat hadiah.....

Solihin Zubir said...

wahhh.... byk jugak tu.. hehehe..
x kisahla apa pun hadiah yg diorg bg kan..
asalkan diorg ikhlas...
mesti terharu.. =)

lynn said...

seronok kan jadi cekgu. lagi-lagihari guru.

Mila@Rimbun said...

best cikgu2 dapat hadiah... kut ada hari akauntan pon, takde org nak bg hadiah kikiki

Mila@Rimbun said...
This comment has been removed by the author.
Rozuan Ismail said...

best jadi cikgu dapat hadiah.huhu

~izan~ said...

akak,bg sket kt izan hadiah yg byk2 tu hehe...

Muslimah Optimis said...

baru jumpa blog ni.. so selamat hari guru even dah lewat dua hari..hihi.. jadi cikgu sekolah rendah lagi best kan..

UPDATE TERKINI HADIAH UNTUK CONTEST AKU INGIN BERUBAH

Ann Ishak said...

bestnya dapat hadiah kan