Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, May 3, 2011

AKSI SI COMEL!!-PENUTUP ENTRY GATHERING..HUHU

Asik mak-mak je posing..anak-anak pun nak glamer jugak kan..hehe antara yang sempat di'paparazi' kan oleh KH, Cik Eyeme dan Puteri Pisces..(Mereka ini bodyguard KH sepanjang gathering merangkap jurukamera tak bertauliah!hehe)

Jom kita ceriakan hati dan cerahkan mata tengok aksi mereka..Tak banyak pun tapi nak share gak!!Layannzzz!

Mek Sarah nak wat gapo gitu?hehe


 Tomeeiiinyee diaaa!!




Macam ada iras someone laaa mek sarah ni..







Banyaknya gambo mek sarah dalam kamera i!ni mesti cik eyeme yang snap ni ke cik puteri pisces?hehe


Hero Ieda yang encem!!hehe


Mek Sarah dah jumpa kawan dah..hehe anak dara Ieda yang comel!
(Anak2 Ieda rambut semua perang fuyooo!)


Kau ke sana aku ke sini..Haluan berbeza..hehe


 Abang mithali sungguh!!Anak bujang ummi sarah-najwan tu..sapa nak wat menantu??!hik


Anak dara Mummy Izan cute kita..tho tak sihat tapi sporting abis ikut
mummy dia!!

Dan yang terakhir sekali..yang paling kiuuuuttt!!

v
v
v
v
v
v



Choc Indulgance yg sudah hampir separuh kami rembat..KH letak sini sebagai kenangan..
Agar ia tak luput diingatan sampai bila-bila..chewaah puitis kunun!haha

Di kesempatan ini, KH ingin merakamkan ucapan terima kasih yg tak terhingga buat semua yang join..
Anda memang sporting!!InsyaAllah..dah kenal ni senang la nak berhubung..
Bertambah kawan KH kat Kuantan ni..Geng-geng havoc gitu..hehe

Kalau ada sumur di ladang
Boleh kita menumpang mandi
Kalau ada umur yang panjang
Boleh kita gader2 lagi!

Wassalam!


15 comments:

❤ eyeme ❤ said...

ho yeaahhh!!!
saya yg snap gmbr sarah tue..cantek kan?hehe..
kek pn saya jugak..haha..awak x kredit saya yer..Grrr.. :p

Citarasa Rinduan said...

mereka mmg sangat comel2..

tapikan.. pic last tu mmg mengoda...

Cikgu CTE said...

comel2....

anak saya pun dipanggil comel kat taska....tukar nama....

ieda said...

adoiiiii yg last tuu x menahan ...

ooo wan curi2 take pic cucu mat salleh tuu yeee ekekekke :)

sarah-najwan said...

aloh la..ambo terharu sioottttt...
nati nok copy gak pic mek sarah tu..maso mano pic ni dicandid eh..heheh..tu la mok2 pakat dok pot pet pot pet..hahahaha

betul tu wan..next time kite geder2 lagi des...

~izan~ said...

comel2...betul tu,kalau ada umur kita jumpa lagi...

menarik sgt nih...rajin la kak wan ni =D

LYAfrina said...

frust..
sbb x dpt join gathering ni sbb tersesat.. kalo x blh kita kenal2 jugok kan?? lps ni buat lagi yer...

comelnyer:-)

DKosongLapan said...

uiiii.....ni kighe gathering blogger2 pahang ke???? best........ mase ni le nak berjumpe muke.....kalo tak ateh maya ni jeeee

eelobor said...

lorr....gambar anok2 jah. gambar mok2 daro hok berposing sakan tak dok? huhuhuhu

Cma Shiema said...

hehe..comey2...
glemer mek sarah..

alinac lover said...

bestnya dpt picnik dengan blogger ye

whitecappuccino said...

comey2nyor!

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Cikgu, waah gathering bloggers ke? Sume dr Kuantan jer ke atau seluruh Pahang?

Gayahspears said...

mmg cumel pon...

teratai said...

tergodanya kek secret tu!