Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, March 14, 2011

BALASUNGKAWA..

Dapat berita ni dari blog Sis Ayu@Citarasa Rinduan..Rasa lemah je lutut ni..Terkejut sangat..Hmm bila tiba ajal, takkan tertangguh lagi..



Ab@h_Izz ni rajin gak tinggalkan komen kat blog Kalamhati..Baru beberapa bulan je Kalamhati jadi follower dia. Tu pun dia yang dulu follow blog Kalamhati. Rasa terkilan gak, sebab waktu dia datang komen kat blog, Kalamhati tengah bizi.. So, terkadang lambat balas komen dan ada yg tak terbalas..huhu

Semoga arwah tenang bersemadi di alam barzakh sana..Bersama para solihin..

Al-Fatihah..

11 comments:

Cikgu CTE said...

saya sendiri terkejut...
tak sangka sbb saya sentiasa tertunggu2 entry baru dari arwah..

pulak tu bloglist lelaki yang sering saya jengguk hanya sedikit aje..

saya terperasan jugak..tajuk entry dia tak berubah2..

apa2 pun ..al fatihah dari saya..

IMANSHAH said...

takziah untuk keluarga arwah

noraim said...

takziah utk keluarga arwah. moga arwah ditempatkan di kalangan org beriman. main.

Cma Shiema said...

alfatihah ..

Citarasa Rinduan said...

al fatihah atas arwah abah_izz.

kerana komen2 beliau kak ayu terus sanjung tinggi blogger lelaki..sebab selain ben dan mat gebu..
kak ayu suka masuk blog beliau

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis..
alfatihah buat abah _izz
beliau ada selalu juga komen di blog saya , tp atas kesibukan saya jarang sekali mengunjungi beliau..huhu.

padlie said...

Beliau pergi mengejut. punca sakit tekak je.. Kemudian terus ke ICU.

Moga rohnya ditempatkan dengan mereka yg beriman

Kalamhati said...

>>Cikgu CTE:
amin..kita sama2 doakan yg terbaik utk arwah k

>>Imanshah:
semoga family arwah tabah hadapi semua ni

>>noraim:
amin..

>>Cma:
Amin..

>>Sis Ayu:
betul tu..first time dia bg komen kt blog KH ni, rasa mcm dah lama kenal dan rasa keihklasan dia dlm bg komen..cuma sedih sebab banyak komen dia yg KH tak sempat balas

Kalamhati said...

>>LM:
sama la ngan akak..tak berkesempatan nak balas komen arwah sbb lama tak jenguk blog..huhu

>>padlie:
bila sampai ajal kita..takkan tertangguh walau sesaat pun kan..itu ketetapan Allah

BUNGA said...

Salam takziah buat keluarganya...
Sakit apa yer arwah?

MAPPIAU said...

salam takziah dari saye buat keluarga arwah, mudahan rohnya di cucuri rahmat.