Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, January 22, 2011

LADAP..




Salam Satu Malaysia..chewaah!

Hari ni tatkala banyak sekolah yang bersekolah ganti untuk CNY..tapi sekolah Kalamhati tak ambil cuti extra, akan tetapi semua guru perlu hadir ke sekolah untuk sesi Latihan Dalam Perkhidmatan (LADAP)..

LADAP kali ni masih lagi berkaitan dengan KSSR..Pembentangan untuk subjek Matematik dan Bahasa Malaysia (bukan Bahasa Melayu lg ye..dah tukar balik..huhu)..Banyak juga la ilmu pedagogi dan asek tatabahasa yang dapat di retrieve dan di refresh balik..Ada benefitnya tho bukan subjek yang diajar..

Kepala Kalamhati ni lebih condong kepada aspek bahasa dan seni or sastera..Kalau orang bercerita pasal puisi ke cerita ke memang tak berkelip la mata..hehe

Tapi kalau cakap pasal nombor, sah-sah khusyuk 'TIDUR' dah diriku..hihi

Apa aktiviti korang hari ni? Lepak di rumah atau outing bersama family dan kawan2? 

8 comments:

Ayuni said...

hikhik, wat assignment kt dpn laptop....

Citarasa Rinduan said...

salam..

adeh..sabtu hari nie tak best..umai buat hal...
nasib MIl boleh ganti masak...
adeh..

kalamhati..selamat berladap yer....heheheh...thanks bagitau bahasa melayu dah ganti ke bahasa malaysia..

alinac lover said...

hari ni yong nk p kenduri kawen..amik mood org kawen sat

hahhaha

azieazah said...

KALAM HATO:
Minat sajak yer?

Jommm... tiap Jumaat pertama tiap bulan, kita lepak Rumah Pena. Malam Baca Puisi...:)

Kalamhati said...

>>Ayuni:
hehe slamat wat assignment ye!..=)


>>Sis Ayu:
Salam sis..

owh ye ke?mujur ada MIL kan..
rasa tak best je tukar ke Bahasa Malaysia tu..huhu
sebab bahasa Malaysia kena la campur semua bahasa yg ada dlm Malaysia ni kan?

Kalamhati said...

>>Yong:
yong amik aura yeee..hehe


>>Azieazah:
Ye ke kak azie?whaaa bestnyeee

whitecappuccino said...

sekoloh jugok tapi wat merentas desa..

azieazah said...

Ralat:
MAAF tersalah eja nama KALAM HATI...