Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, January 9, 2011

FINAL AJL25: LAGU MANAKAH YANG BAKAL DINOBATKAN SEBAGAI JUARA LAGU?NANTIKAN SAATNYA..





Senarai lagu yang layak ke final AJL 25 ini adalah:
  1. Cinta Sempurna (Yuna/ ciptaan Yuna sendiri)
  2. Berlari (Tomok)
  3. Pelita (A.P.I)
  4. Kebahagiaan Dalam Perpisahan (Shahir)
  5. Drama King (Meet Uncle Hussain ft. Black)
  6. Noktah Cinta (Hafiz)
  7. Tolong Ingatkan Aku (Ana Raffali)
  8. Selamat Malam (Faizal Tahir)
  9. Ku Ada Kamu (Adira)
  10. Extravaganza (Bunkface)
  11. Sofea Jane (Black)
  12. Hanyut (Faizal Tahir)
  13. Jahat (Stacy)
  14. Mencari Konklusi (Hujan)



Juara AJL25 bakal memenangi trofi dan wang tunai RM35,000, naib juara (trofi & wang tunai RM15,000), tempat ketiga (trofi & wang tunai RM12,000), persembahan terbaik (trofi & wang tunai RM10,000) dan vokal terbaik (trofi & wang tunai RM10,000).

Tema AJL tahun ni ialah Music Mapping (Pemetaan Muzik)..Tak tahulah cemana ropa music mapping tu..Sama2lah kita saksikan nanti..

Good luck untuk semua yang bertanding..Suka Drama King dan Pelita..Tapi yang lain pun hebat gak..Kita tunggu aje lah keputusannya ye..

7 comments:

Citarasa Rinduan said...

kak dok depan tv nie..

heheheheh

yuna2...

IMANSHAH said...

No no..MU lawan Liverpool malam ni

aisYah (", said...

tgh tg0k AJL ni..
hehe :)

eelobor said...

layan blog & fb jah. tok tgk pom AJL. hihihihi, kan ayu kan????

whitecappuccino said...

tengok sajo jah..kbnykan lagu ciknor tak suka hehe..tapi lagu syahir ciknor suka:)

mE said...

Tolong ingatkan aku menang...saya rasa sebab lirik dia memang best dan mendalam~

Solihin Zubir said...

ramalan sy tepat! ana menang.. ;-p