Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, January 13, 2011

Comelnya!tapi geliii..


Salam semua..comel taj?hehe tapi diriku ini goli sikit ngan makhluk berbulu ni..hehe..Member sekolah Kalamhati memang minat habis kucing..Kucing yang sesat kat sekolah pun dia buat balik rumah..Pantang tengok kucing mesti dia akan berhenti dan main ngan kucing jap..Bagus betul..

korang mesti pelik kan sebab senyap sunyi umah Kalamhati ni ye..Korang bertamu pun tak disambut..huhu maaf banyak2 sebab tak sempat nak berlama online..Thanks buat yang sudi jenguk..Ada masa nanti ku akan buat kunjungan balas..

Esok ada satu lagi majlis persaraan..Saat entry ni ditaip,Kalamhati dalam kereta lagi bergegas untuk membuat persiapan agar semua lancar esok..Doakan ye..Ada masa akan diupdate tentang majlis tersebut..

30 comments:

Ayuni said...

sis, bestlh kucing, tomey sgt2!!!

nur aisya humaira said...

sye geli ngan ank kucing yg tk utmbh bulu lgi & bru nk pandai berjalan...
sampai lari naik ats meja pn pernh,sbb geli sgt tgk die jln terhuyung hayang..:)

apezs shah said...

Kalam Hati ape lak geli.. Aloooo bestnya comel tau. kalau apezs dok rumah teres. dah lama bela tau.. skrg ni justada bunny je..;) naseb dia dengar cakap apezs...

takpe akan dikunjungi rumah ini..;)
good luck.

noraim said...

kita xsuka kucing. geli. hehe.

IMANSHAH said...

wah turn kita bila lak kan...

noreed said...

taidak ada perasaan sgt dgn kucing ni, cuma bila dia meleset sy jadi takut.

niDa said...

waahhh kucin.... x brape suke .. heee... tp xde la x sker sgt... kucin ni manje tau.. lagi kte tolak ke tepi lg die dtg dekat.. ngade2 gitu...

whitecappuccino said...

comey lorrr!! ciknor sukeerrrr kucing!!!
kemarin ada majlis persaraan do sekolah ciknor juga..

Gayahspears said...

Salam akak...
Gayah tak geli kucen tapi fobia sbb kucing pernah geget kaki Gayah dulu..huhu

SHM said...

yg comel ni lah binatang kesayangan Nabi Muhammad...^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

meaw..mmg comey

MAPPIAU said...

hehehe same la saye pun suke kucing tapi gelimattt matt matt matttt


hahahaha

kahirie said...

geli ngan kucing...haha aw2

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Syed alah pada bulu kucing,,,hehe

Rozuan Ismail said...

kalamhati takut kucing ke?kenapa..fobia kena gigit ke apa..huhu

♥yaya budak suka embun♥ said...

yaya tak geli tapi takot gak ngan kucing nih

Citarasa Rinduan said...

cikgu..
lama tak singgah sini..tapi memahami cikgu buzy....

kucing???
ayu suka..suka sangat...

alinac lover said...

sama la kita kak

geli btoi..

xleh aww dkt2

Mat Gebu said...

Gerammnyaa tgk kucingg..tapi nak bela tak berapa ok, nanti dia lompat atas teko antik mat gebu..habih pecahh..huhu...

sarah-najwan said...

akak xsuka kucing sb bulunya bole jadi alahan..

akak penah amik kucing yg salu membe*&kkan diri dpn rumah..tangkap masuk kete..buang kat pasar..senang kucing ni nk cari makn...hehe.

eelobor said...

hehehe, utamakan mana yang patut dahulu

deqdeq said...

DeQdEq suka sgt dengan kucing....kucing makhluk yg sgt comel

S..U..D..@..I..S said...

selalu oang suka kucing dikaitkan dengan murah rezeki..
betul ka..

aisYah (", said...

banyaknya! :D

Solihin Zubir said...

eh akak.. makhluk tak berbulu la geli..
contohnya cacing.. heheh..

rossoneri said...

betul cakap orang atas nih, yang xberbulu lah geliiiiiiiiiiii, especially yg ada sesungut tuh.. lipas eeeeeeeeee,bila kita nampak lipas je mata automatik balik buku hempap lipas haha

DKosongLapan said...

Salam cik Kalamhati...
awok dulu2 mase mude2 dulu...penah le bela kucing ni........n family awok pun bela kucing ni....tapi bile kenangkan balik bulu2 die yang melekat meghate...... die keluo masok ghumah tu.......takot jadi was2....... awok maleh nak bela...tapi bile kenangkan kucing ni penah jadi binatang kesayangan Nabi....... teghuih tka jadi maleh...walopon sekaghang ni mak awok yang belaaa...

Kuman Chaos said...

geli ngan kucing :o) menarik menarik

kuman "SPACE 1999 pulak!!." Entry

Kalamhati said...

Terima kasih atas komen kalian..

Yang penting kita jangan aniaya binatang betoi tak..hehe

Kalamhati geli kucing tapi suka tengok..sebab comel!

momochan said...

anda ditag :)

http://nuovefiabe.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-comel-cantik-dan.html