Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, December 15, 2010

KENAL TAK?

Huhu masa duk belek-belek senarai followers yang ku belum jejak balas lagi td, tetiba mata ni terlekat pada satu nama ni..Eh!macam familiar je..tengok gambar dia lagi la familiar..

Tak sangka lak dia rajin menjenguk blog2..siap jadi follower tu..terharu sungguh. Siapa yang tak kenal Mazlin Nordin kan. Wartawan TV3 yang yang cukup sinonim dengan rancangan Majalah 3 suatu masa dulu kan...


Mekasih banyak-banyak Sis Mazlin sebab sudi menjenguk je sini. Kalau anda nak jenguk blog beliau, bolehlah ke SINI

Seronok baca perkongsian beliau.. Tapi awas2 kepada sesiapa yg fobia dengan Encik Snake.. Scroll entry beliau elok2 sebab ada satu entry tu banyak gambar Encik Snake a.k.a Encik Adam (seperti yang di panggil oleh Sis Mazlin). Takut anda pengsan lak..Tak dapek lak den nak nolong..huhu


26 comments:

Peri PiA said...

salam

waa,tahniah :)

Zara Affendi said...

wah! best3,, ^_^

eelobor said...

ehehehe....kenal sangat sebab dia pn follow gak blog eelobor. terkejut gak mula2 nih. cuba la masuk blog dia balik, sekali tengok entri pasal ular. perghhhhh, berani nyer dia

Syed Hilmi Syed Yahya said...

tahniah2....!!

nazirulhazwan~ said...

mazlin nordin??saye kenal norjuma habib muhammad jer.hehe

Gayahspears said...

tak kenal la... jap2 Gayah nk g terjah dia..hihih

Lelaki Ini said...

kenal2!

Sharifah nor said...

esok suruh dia dtg kat blog akak pulak..heee..bawak sekali kru2 dia..alahai...

afzan said...

amboih.. glemer blog kalam eh. artis pun follow.haha

rossoneri said...

ohhhhhhhhh...xkenal hehehe..marilah kita berkenal kenalan

sarah-najwan said...

kenal dia ni..majalah 3 punya org kuat..tahniah..

xdok lagi celebriti jadi polower ambo..

Hanisah Safian said...

ecececececece~ tahniah! :)

cik blablabla said...

fuyoo2~

eiela said...

bagus-bagus. hehe

Latest Entri :
1) Asma Oh Asma
2) Pertandingan Pantun Paling Menarik

Kalamhati said...

>>Peri Pia:
salam Peri..at least dpt baca pengalaman best dia kan

>>Zara:
hehe jgn lupa jenguk blog dia k

Kalamhati said...

>>eelobor:
jgn tak caya..blog Sekadar Berkongsi ada dlm bloglist dia tau!hehe tahniah!

>>Syed Hilmi:
hehe jenguk2 lah blog dia ye

>>Naz:
hihihi nnt kena pelangkung ngan Dato' Nadzim kang..=p

Kalamhati said...

>>Gayah:
Jangan tak caya blog Gayah ada dlm bloglist dia tau!hehe

Kalamhati said...

>>Gayah:
Jangan tak caya blog Gayah ada dlm bloglist dia tau!hehe

Kalamhati said...

>>Lelaki Ini:
Mesti kenalkan..hehe peberbit Bersamamu ni..

>>Sharifah Nor:
Dia mesti smpi ke blog akak tu nnt..hehe

>>afzan:
hehe semua blog dia jenguk rasanya..sbb Kalamhati tengok kt bloglist dia semua geng2 blogger yg kita kenal..

Kalamhati said...

>>rossoneri:
hehe cepat terjah dia..=P

>>ummi sarah-najwan:
meme pemes dia ni masa majalah 3 dulu lg..tp since dia bertudung ni dia lebih dkat dgn program2 bercorak kebajikan mcm Bersamamu..program Jejak Rasul..

Kalamhati said...

>>Hanisah:
hehe vhavhaa..seronok juga baca pengalaman org2 femes ni kan..

>>Cik blablabla:
Nanti mesti dia smpi kat blog awak plak..hehe

>>eiela:
hehe seronok juga kan dpt panjangkan ukhwah maya ni

Cma Shiema said...

wah...besh nye...dipolo leh owg pemes ni..
besh3..

Citarasa Rinduan said...

wah....ayu nak terjah..

Kalamhati said...

>>Cma Shiema:
ramai sebenarnya yg dia dah follow..siap ada yg dah tersenarai dlm bloglist dia tau..=)

>>Sis Ayu:
terjah jangan tak terjah..mana tau pasni Citarasa Rinduan kena serbu ngan krew TV3..hihihi

Mat Gebu said...

Wahh..tahniah...permulaan yang amat baik sekali utk KH...

Kalamhati said...

>>Cik Mat:
tq Cik Mat..Cik Mat pun banyak bantu menaikkan trafik Kalamhati..=)