Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, December 13, 2010

Kalau jadi macam ni kat manusia cemana?!

(Mekasih Inchik Google)

Kalau jadi cemni kat manusia, bagus gak senang nak cari bapaknya..tak timbul la isu baling batu sorok tangan..hehe 

Gambar ni memang lucu tapi boleh dijadikan peringatan..Mana tau suatu hari nanti akan muncul lagi anak2 yg bila keluar je dari perut ibu, akan bercakap memberitahu siapa ayah dia..haaa pengsan kita..tapi tak mustahil kan..Sebab gejala zina ni sangat berleluasa..tak terbendung..Maka Allah bagi solution untuk kita selesaikan masalah ni..

Tak pun anak tu biar rupa sebijik macam ayah dia..hehe senang nak kesan trus..kuat betul imaginasi Kalamhati ni kan..tak logik la!..Logik ke tak logik tu lain kira..Kalamhati ni kalau berfikir memang siap leh imagine solution sekali untuk masalah tu..tp solution yang macam kartun la..kalau dunia kita ni macam dunia kartun kan best..ikh imaginasi lagik!

Dah..dah..mak panggil masuk dapur nun!Err aim kaming mum!..Babai korang!


17 comments:

Ayuni said...

hikhik...

Solihin Zubir said...

ahahaha.. sekali kluar anak gajah daa...
tersangatlah kantoi.. hehe..

sarah-najwan said...

betul gak..
kalu kuar gtu gak..
sah2 si bapak tu dah tau sapo..
senang sgt nk tgkap...

tapi jenis gajah da tau..gajah pom rmai gak..gajah hok mano wey???..huhu..

rossoneri said...

hahaha..adeiii,nak buat cam ne..

S..U..D..@..I..S said...

ha tu dia...kantoi2...bukan anak itik ...tapi gajah..

Sephi Sephia said...

Hahaha...penyelesaian terbaik kalau anak tu fotostat wajah bapa dia!

nizam omar said...

TINGGALKAN URL ANDA DISINI

Mohamadazhan hjDesa said...

la taqrabuzina :)

eelobor said...

awalnyer masuk dapur.....

Gayahspears said...

hahahah... nak di bin or binti kan sape????

eiela said...

hehe,,sekali ayahnya lain. naya..

Latest Entri :
Takde Mood, Tak Tau Nak Buat Apa

echah mashuri said...

hah!siaplah ibu ayam tuh..mst takot giler dh..tembelang pecah.huuhu

atien_abErn said...

Hahaha .. Unik nye .. ! siap laa ayam tu ..

Kalamhati said...

>>Ayuni & Solihin:
kihkihkih..=D

>>ummi sarah-najwan:
hihihi betul gak tu..payah gak nak cari gajah hok mano so..=p

Kalamhati said...

>>rossoneri & Sudais:
hehehe tak masuk akal lak kan..kalu anak itik ye gak..


>>Sephi sephia:
hehe betul tu..kalu bukan tu yg payah tu..

Kalamhati said...

>>Mohamadazhan:
sohih! jangan dekati zina...itu pengajarannya..=)

>>eelobor:
hehe awallah sangat..org lain dh siap mkn dah..umah kakchik memang lambat sket masuk dapur..mak makan lambat..lepas asar baru dia makan

>>Gayah:
Bin Gajah!hihi tu masalahnya skang ni dah tak di bin dan binti kan kepada abdullah dah..tinggalkan kosong je..huhu sian dorang

Kalamhati said...

>>eiela:
tu la..tp memang berlaku dlm masyarakat kita..isteri yg berzina dgn org lain tanpa pengetahuan suaminya..

>>ecah Mahsuri & atien:
huhu bila dh pecah tembelang sure takut punye..