Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, December 5, 2010

HOLD MY HAND...



Selamat Menyambut Awal Muharram
Kepada semua saudara seIslam ku..

Jangan lupa doa akhir tahun dan doa awal tahun
petang esok ye..
Kita mengharapkan pengampunan dari Allah
atas segala dosa yang kita lakukan sepanjang tahun ini..
InsyaAllah..


14 comments:

eelobor said...

i wanna hold your hand.... the beattle pun best gak. hihihihi

Kalamhati said...

>>eelobor:
hihihi memang best gak yg tu!..i like!..
yg ni insaf skit la..ke arah ukhwah yg lebih kukuh..hehe

Jo Qusary said...

saya tak suka org hold hand saya, rimas la huh!

yay, selasa ni thn baru islam...

IMANSHAH said...

InsyaAllah terima kasih kerana mengingatkan

Kalamhati said...

>>Jo:
hihi akak tgk orang gak yg bleh hold hand ni..ada yg rimas ada yg tak..hehe

jo!ku masih berhutang dgn mu..huhu cemana nk setel ni?

>>imanshah:
sama2..berpesan2 kepada kebaikan..thats wat frens r for..=)

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor.nice blog

Kalamhati said...

salam kenal..

tq sudi jenguk blog..=)

sarah-najwan said...

selamat mnyambut awal muharram yer..sama2lah kita berdoa agar tahun baru ini akan lebih baik dr tahun ini..

S..U..D..@..I..S said...

semoga bermula Muharram kali ini akan lebih bermakna

rossoneri said...

selamat menyambut awal muharram juga

Solihin Zubir said...

ya.. ayuh kita sama2 berdoa petang besok..

tp syg, org kita lebih ghairah sambut tahun baru org putih..
kalendar Islam diketepikan..

sekamar rindu said...

salam..

selamat menyambut awal Muharam...

follow ur blog...* 562

Gayahspears said...

permulaan yg baru utk kehidupan Gayah sok~
muahhh, plz hold my hand akak... yati :(

Kalamhati said...

>> tq semua..selamat menyambut muharram utk semua..saya doakan semua akan lebih sukses di tahun baru ni..insyaAllah..=)

>>Gayah:
Jika niat kita baik..insyaAllah segalanya akan dipermudahkan..akak sentiasa doakan yg terbaik utk Gayah..=)