Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, December 3, 2010

Handphone Yang Boleh Tengok Dalaman Wanita?..Canggihnyeee

Nak beli tak kalau handphone ni wujud?..Ada jugak yang terfikir nak cari benda macam ni..Cari pulak kat Kalamhati..Whuwhuu..

Buat apa la nak tengok dalaman wanita ni, buat gelap hati dan hilang ilmu je..Baik la cari software Al-Quran untuk handphone ke, tak pun cari handphone  yang boleh ingatkan kita pada waktu solat..Tak gitu??




16 comments:

DKosongLapan said...

bukan2 le carian deme ni....cube le caghi bende2 yang elok sikit....ishhh...sihhh.ishhhh

Eliyana said...

tak senonoh...teknologi diguna untuk benda2 tak berfaedah

sarah-najwan said...

mcm2 teknologi loni..pelik2..minta dijauhkn dr henpon nih..huhuhu

takmo..takmo..

rossoneri said...

penah nampak iklan handphone scan perempuan...adeiiii..

eelobor said...

hahaha, itu ari kan dah ada yang dekat i-phone tuh. guna software ape kejadahnya. mmg boleh nampak gambar dalaman. hahahaha, tp tak tahulah sejauh mana keaslian video klip tuh. nanti bila jumpa balik saya kongsi kan

Kalamhati said...

>>D08:
itu la pasal..huhu byk benda bermanfaat lain lg yg boleh dicari..jgn cari dosa kering..huhu

>>Eliyana:
bahana teknologi bila disalahgunakan..huhu

>>ummi sarah-najwan:
huhu bahaya ni kalo sampai mcm tu..yg otak kuning dan hati gelap tu memang cari la benda2 gini kan kak..nauzubillah

>>rossoneri:
ha'ah yg kuar kat pop up window tu kan..huhu

>>eelobor:
err ye ke?huhu bahaya btul..nnt kongsikan kalu jumpa..huhu

Ayuni said...

btul, produk teknologi skang byk yg xbermoral....

Yati Ali said...

setuju ngan n3 ni...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hahahaha...lawak2..kan elok tgk benda pekdah sikit...bru la pandai..

Amirah Yusof said...

tadek pekdah tul tepon ni..nti suma pompuan takut nk kuar rumah..haha

Alya-Amor said...

hahah.. betoi tu akak..
gayah setuju..
ape la nk tgk2 benda bukan2..huhu
nak tgk real, p nikah cepat2..hahaha

Yann Mazian said...

eee. tak senonoh betol. bahaya nyer telefon gitu. huhu.

My Little Diary said...

salam,
hehe... ada jugak org mencari ye!! ish3x..

nazirulhazwan~ said...

kompem saye beli!!

cikgu isza said...

semoga kita terpelihara..

Citarasa Rinduan said...

adeh..

bahaya nie