Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, December 12, 2010

BEN ASHAARI BLOG LIST 2011

Alamak Ben bukak lagi blog list dia..kena join ni since hari tu ku terlambat join..huhu


Senang jer nak join..Letak Header (yang ni mesti)





Sehari berapa kali update?
Hehe update bergantung kepada idea yang ada..keluangan masa..kalau ada banyak masa, sampai 4 5 entry sehari pun ada..Biasanya 2 atau 3 entry sehari. Cuti sekolah ni macam kontang sikit sebab masa banyak habis di dapur dan melayan anak-anak buah..huhu


Sila jawab dalam 100 patah perkataan .. Kenapa nak berada dalam blog list di Blog Ben Ashaari ..
Sebab semua orang berebut, so nak join berebut gak..hehe..pada saya, berada dalam blog list Ben Ashaari merupakan satu cara dan taktik kita untuk meraih trafik..Sebab blog Ben ni tak pernah sunyi dari dikunjungi oleh bloggers terutama blogger baru. Sekurang-kurangnya wujud kerjasama dua hala (ke sehala je?hehe)..betul la kan..sama-sama kita promote each other..Mutual agreement or mutual understanding gitu..


Itu saja..Anda berminat?..Jangan la malu-malu..Meh ler join SINI

1 comment:

Amirah Yusof said...

halooo..all the best..gadissadis pun join jgk.. =)