Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, November 5, 2010

TERIMA KASIH NUFFNANG..


Terkejut dan terharu gak bila jenguk Nuffnang tadi..bertambah lagi dua adds..Tho satu dah jadi metered earnings tapi Inchik Nuff tambah lagi dua..huhu alhamdulillah..terima kasih sebab sudi tempek iklan kat blog cukup2 makan ni..tho tak selumayan mana pun jumlah yg dah jadi metered tu..tetap bersyukur dengan apa yg diberi..

Rasanya lebih dah rezeki yg dapat tu berbanding dengan jangka hayat ku bersama Nuffnang..baru masuk 3 bulan rasanya..rezeki blogging pertama nanti akan saya gunakan utk beli domain sendiri..insyaAllah..=)

Terima kasih banyak kepada anda semua yg sudi bertandang ke sini..tanpa anda semua, siapalah Kalamhati ni ye..huhu



19 comments:

Afiq Bukhari said...

waaa bestnyee..byk betul BE akak ek hehe congratz~! :D Blog Afiq Bukhari

Kalamhati said...

>>Afiq: alhamdulillah..ada la sket..huhu baru nak merasa BE..pegang real cash belum lagi..=)

waveX said...

seronok ar dia..hehe..

Recent Post.. Giveaway 4 Bday oleh chiLl Out...!! & chiLleD...!! (Masam Manis Kehidupan)

azzey said...

Kalmhati tahniah!v seronok tgk blog yg dpt BE. semangat berblogging terus membara rasanya ni....:)

Kalamhati said...

>>waveX: seronok gak maklum la..masih baru lg dlm dunia blogging ni...=)


>>azzey: jangan pernah lelah..hehe..akak tgk ads kt blog azzey pun duk berkelip2 kan..hehe masyuk tuu

cik hani said...

macam mana nak guna nuffnang ni...aduiii...sila beri tunjuk ajar..hehehe

mcm mana dia kira BE kita?

cikgu isza said...

wah.. melimpah ruah rezeki..
baru ada satu setelah sekian lama tak dapat..

Kalamhati said...

>>hani: lagi mudah hani masuk site nuffnang dan fahami betul2 maksud BE dan earnings yg lain tu..=)

takpun hani baca entry akak yg kt bawah ni..if dapat membantu

http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/11/perbezaan-di-antara-buffered-earnings.html

Kalamhati said...

>>Isza: alhamdulillah..cuma pelik je..jap2 ada..cemana Nuff kira ek utk letak ads?sedangkan blog kita ni tak popular pun..kadang2 juz paste berita2 dr online paper je..

maverick said...

bagus-bagus...tahniah...semua org pun nak jugak

Sharinginfoz said...

seronoknya saya punya nak BE juga dah lama tak merasa

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

nuff dah lama lari..
sedih

Kalamhati said...

>>maverick: betul tu..di samping blogging nak gak kita side income kan?tho sikit pun takpe.=)


>>Sharinginfoz: huhu insyaAllah hari awak akan tiba..sure!


>>Kak Ayu: huhu ada tu nanti..dia simpan dulu.nnt kuar berduyung2 kat blog akak..insyaAllah!

Nur Azila Ismail said...

yey . akak hebat ! :D

Kalamhati said...

>>Zila: tak hebat pun..baru nak merangkak ni..sama cem zila gak..org lain lg meriah BE deme kot..huhu

:: Zanna :: said...

tahniah!!!nk jugaaa.. :)

Kalamhati said...

>>Zanna: tq zana..hari ni rezeki akak..sok lusa rezeki zanna menyusul..insyaAllah!..=)

ProfHariz said...

9 BE dalam satu masa? Superb!

Kalamhati said...

>>ProfHariz: Akak pun tak sangka..dan tak faham kriteria cemana dia kira utk letak ads..blog akak UV pun 100++ je purata..200 or 300 tu jarang2..alhamdulillah rezeki..=)