Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, November 6, 2010

GIVEAWAY~ALINAC MEMBERSHIP!

Wah!lebat sungguh Yong@Alinac Shoppe ni buat Giveaway kat pengunjung dia..Bertambah murah la rezeki Yong pasni..insyaAllah!

Syarat-syarat yang perlu dipatuhi adala seperti berikut:

-follow blog Alinac Shoppe & Alinaclover.
-terbuka kepada semua jantina (lelaki/perempuan)
-buat satu entri dan nyatakan kenapa anda perlukan keahlian di Alinac Shoppe.
-tampal gambar :: Giveaway~Alinac Membership :: pada entri tersebut dan juga sidebar anda.
-tinggalkan link anda pada komen di entri ini
-Tarikh tutup 7 November 2010 pada pukul 12 malam.
-Pemenang adalah kepada semua yang menyertai Giveaway ini dengan mengikuti syarat-syarat dengan betul
-Pengumuman pemenang akan dibuat pada 10 November 2010 beserta no Keahlian anda di Alinac Shoppe.

1. Syarat pertama dah lulus!Already Alinac Shoppe follower..hehe

2. Jantina I perempuan tulen tau..ehehe so yang pun confirm!

3. Memandangkan diriku dah ada membership Alinac Shoppe ni, makanya ku nak dapatkan point Rm10 yang ditawarkan la..Sebab lepas ni memang ada lagi produk yang ingin ku order dengan Yong ni..Jadi RM10 tu cukup bermakna..Banyak tu..hehe. Nak bagi pantun sikit kat Yong..hik

Bodi mate sudah cuticle pun sudah
Pink Nipple Essence pelengkap indah
Black Head Scrub penyeri wajah
Slimming Set pula bakal ku tempah

Hihi..Dan ini syarat yang keempat..Banner Alinac Shoppe..sudah ditempek kemas di sini..hehe


Rasanya dan memenuhi syarat dah ni..hehe bertuah ke idak tu terpulang pada rezeki la kan..Yang penting nak memeriahkan GA Yong ni..

Haa anda semua pe lagi..takkan baca je kooot..ehehe moh ler join sama..Berbaloi-baloi ni..

Wassalam..=)


8 comments:

cikgu isza said...

good luck..
tak dan join.. huhuhu

Kalamhati said...

>>Isza: thanks..nape tak dan?kebizian ye?..huhu

alinac lover said...

hehe..thanks kak~

semua org bertuah je.join je dpt jadi ahli..berbaloi2.hehehhe

Kalamhati said...

>>Yong: hehe memang berbaloi..=)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sure kalam hati yang memang,,

pantun nie agak best ooooo, good luck cikgu

Kalamhati said...

>>Kak Ayu: haha saya jangkit ngan akak la buat2 pantun ni..hihi

sarah-najwan said...

good luck yer...

Kalamhati said...

>>Ummi sara-najwan: tq kak!..insyaAllah