Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, November 10, 2010

Bila akhir tahun je..


Bila akhir tahun je..perut kenyang!hehe..jimat la duit..mula minggu ni sampai cuti sekolah, jamuan kelas memang tetiap hari ada..keje makan je la..rezeki jangan ditolak..huhu bila la nak diet ni (alasan..haha)

Yang bukan guru kelas cem i ni biasa la, keje jelajah kelas dan nganga je la..hihi

13 comments:

sarah-najwan said...

untung gak ada jamuan..kenye perut..ni akak keje bole tahan banyok ujung thun..huhu...

Gayahspears said...

betoi2.. rindu la nak jadi cikgu cam dulu.. jadi gstt pon murid2 ingat kat gayah..aduh.. terharu,..siap bg bunga n buah lagi...

cikgu isza said...

salam,
nak buat juga tapi macam tak mampu nak handle rasanya..

DKosongLapan said...

uiiii.....kalo macam ni tetiap haghi ....bukan je bulih save duit....... badan pun bulih naik oooooo

Kalamhati said...

>>ummi sarah-najwan: hehe risau takot makin bulat badan..hehe..sy ni suka ngat kalo makan ramai2 gini..mula la lupa diri..haha

saya tgh struggle siapkan sumer keje..selasa ni nak balik trus smpi cuti skolah..harap semua dpt setel cepat..akak tak balik kampung ke?

Kalamhati said...

>>Gayah: waah penah jadi cikgu ye..memang bangga dan terharu bila murid2 igt kita..kenal kita kan..


>>Isza: kalu budak besar takpe..yg kecik payah lah sikit..isza due bila?kena jaga diri..jgn renyah2(lasak2) sangat..kalu tak daya tk payah la buat..nnt penat sangat plak..

Kalamhati said...

>>D08: hehe tau takpe..yg badan naik tu yg risau..yg ada ni pun tak daya nak turun kan..huhu

Amirsyah said...

beta plak bile akhir tahun je poket kering.. elaun dah tamat tempoh.. aduh.. mujur la duduk rumah, makan free.. haha

aNa d'sKoDenG said...

wah..syioknya makan free
esok turn kelas anak daraku pon sama..suh bawak makanan. punya la pk nak masak apa ni. pasal dia kelas petang, sok lak aku keje. eeiii..
nampaknya buat puding roti je laa..ok kot ekk?

Mama Zharfan said...

salam
dh jd jejak kasih ni
me bukan betul2 batch fadhlina sidek, me batch express ie awal satu sem dari batch fadhlina sidek..u amik law jugak ker

Mama Zharfan said...

ala, tu citer dulu2 :)
pic me familar ker..ingatkan dh berubah muka me ;)
me kenal zuraiza husin :) me panggil dia zu :) tp dh lama lost contact :) so dh jd jejak kasih lah blog me ni ;) salam perkenalan di alam blog lah yer..me sama jer kat luar or kat alam blog pun :)

Mama Zharfan said...

ok, u take care too :)
i follow blog u lah yer :)

Kalamhati said...

huhu tq sis!..=)