Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, November 25, 2010

10 PERGI..4 MASIH SETIA..1 HADIR MENYAPA..

Bukan nak cerita pasal marka atau kekasih hati ni..hehe cheq nak ceghita pasai BE cheq yang setiap hari pergi meninggalkan cheq..uhuuu..

Tinggal 4 lagi yang tengah running..dan bila jenguk Encik Nuff tadi..ada satu lagi rezeki yang Nuff hulurkan..Mekasih Nokia C3!..


Tho yang dah metered tu takde la mencapai puluhan ringgit, hanya belasan ringgit dan ada yang sen2 je..huhu namun ku tetap bersyukur dan seronok tengok jumlah tabungan setakat ni..Ku cadang nak cash out kan bila sampai jumlah yang banyak sikit...Kira buat mcm simpan duit tabung la ni..

Terima kasih banyak kepada Nuffnang..tanpamuuu..siapalah kami para blogger (kipas sudaaah..hihi)..ku kan setia bersamamuu menuju ke puncak alam..

Pantun untuk Inchik Nuffnang:

Bangun pagi gosok gigi
Bila Inchik Nuff nak bagi BE lagi?


Hihi selamat malam semua..semoga dibangkitkan keesokan harinya dalam keadaan yang baik (tak pandai nak translate ayat ni amik dr doa Arab - "Tusbahina 'alal khayr")..tu doa tu tau..

Salaaaam..

15 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam..
selamat malam cikgu


nuff saya merajuk dh lama tak hadir

Kalamhati said...

salam sis..

selamat malam utk sis gak..

huhu dia merajuk jap kot..mana tau pasni dia dtg bertimpa2..insyaAllah!

Eliyana said...

selamat malam...

Kalamhati said...

>>Yana:

Malam yana..sweet dreams!..=)

Nur Azila Ismail said...

http://nurazilaismail.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

akak ! saya suka blog awak la . hehe

nina syakina said...

waa... bestnyer dpt BE byk2 huhu...

Kalamhati said...

>>Ziela:
errkk hehe saya suka blog awak gak!!=p


>>nina:
akak baru nak merasa nina..nnt nina mesti dapat lg byk!insyaAllah..=)

wahida said...

nape saya x pernah merasa BE langsung? sian saya...huhuhu...
anyway, salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!!

diriku said...

waa..bestnya..

MOH KEMBARA said...

Salam Cikgu,
Yong tak kisah sngt tentang advert ni. Malas nak layan. Memang suka nulis jer.

Sharinginfoz said...

wow memang banyak le BE, seronok betul kan

DKosongLapan said...

uiiiii seghonok nye cik Kalamhati.....awok tak penah meghase lagi....lagi pulak sekaghang ni slow sikit berblog....lagi le tak dapat....

sarah-najwan said...

banyok dos BE dio..ambo 3 jah..huhu

nak cashout hok wajib pom xsapa lagi..huk huk

x..nuff is bonus aje kan..
hok penting
kita hepi2 blogging deh...

Kalamhati said...

>>Wahida:
akak mula2 dulu gitu gak..tetiba je byk yg masyuk..huhu entry bukan gempak pun..huhu rezeki

>>diriku:
alhamdulillah..tp yg penting kita hepi blogging..akak tak kisah sgt dah psl earnings ni..nuff nak bg alhamdulillah..awal2 dulu memang excited..

>>Yong Halima:
Betul tu yong..kalau kita mengharap then tak dpt kita akan frust..so kita nulis je as usual..ikhlas dr hati kan..=)

>>Sharinginfoz:
alhamdulillah..ada la sikit2..=)

>>D08:
Ada skit yop..awok ni pun dah slow gak..tu yg byk BE cepat je metered..takpela keje tetap no satu..blogging ni bila free boleh la ngadap kan..

>>Ummi sarah-najwan:
btol tuh kak..hok penting kita hepi blogging..sy seronok bc coretan kawan2 kdg2 leka duk derak blog kawan2 tak ingat pom nk update entry..hehe

Gayahspears said...

tahniah akak :) still setia..hihi